Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Baskentegitim.com Başkent Eğitim'in İcra İşlemi

Baskentegitim.com Başkent Eğitim'in İcra İşlemi
21 Haziran 2023 18:29

Başkent Eğitim hiçbir şekilde 14 gün içinde cayma hakkımın olduğunu söylemediği halde hiçbir portallarını açıp derslere de girmediğim halde şimdi icra işlemi başlatıp zorla istemediğim bir eğitimi almamı istiyorlar. Fitoterapi derslerinin hepsine girdiğim halde hiçbir faydasını görmedim. Param çöp oldu

Yorumlar (8)

Ecem

Hala bir sorun yaşıyomusnuz

Gülay

Merhaba hayır sorun çıkmadı

Aysun

Bende şu an öyle bir durumdayım. Telefon konulur konuşmaz WhatsApp'tan engelledim herhangi bir dosyaları elime ulaşmadığı halde benden dört bin lira istediler. Vermezsem hukuki sürecin başlayacağını vs söylediler. CİMER'e ve ticaret Bakanlığına şikayette bulundum. Az önce yine mesaj attılar. İşin sonunda sonuç oldu sizlerin

Lale

Telefondaki kadın bayağı tehditler savurdu hatta kayıtlı mesajları var elimde ve ses kaydımın olduğunu bununla hakkımda dava açacağını yazdı

Furkan

Aynı durumla karşı karşıyayım katılmadığın dersten dolayı belgeniz hazır deyip para istiyorlar icra tebligatı başlatacağız dediler acaba bir sorun oldu mu?

Lale

Aynı durumdayım kurum avukatlarını yönlendireceğiz ve hakaret davası açacağız diye tehdit edip sürekli mesaj gönderiyorlar

Ezgi

Akıbetiniz ne oldu merak ettim. Aynı sorunla karşı karşıyayım

Gülay

Herhangi bir hukuki süreç başlatmadılar

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Eğitim Kurumları

20 Mayıs 2024 11:38