Akife sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

BaşarıBet Destek Ekibi Müşteri Hizmetleri Nasıl Ulaşabilirim

23 Aralık 2023 00:21
Akife'nin Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederim sorun çözüldü param hesabıma yattı”

Başarı Bet'in destek ekibine nasıl ulaşabilirim? Yani müşteri hizmetlerine, para çekme işlemi uyguladım ama henüz para hesabıma yatmadı. Numarası var mı, ya da Başarı Bet sitesinden nasıl ulaşabilirim? Hemen cevap verirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

23 Aralık 2023 20:59 (Şikayetten 20 saat sonra)
23 Aralık 2023 21:01

Paramı çektim teşekkür ederim

23 Aralık 2023 21:34

Çok teşekkür ederim sorun çözüldü param hesabıma yattı

Yorumlar (19)

Done
Done

Fake hesaplarla milleti tokatlıyor bu site arefe sende onlardansın

Salih

Parasını çeken de yalan ifade sanki çünkü hiç kimse alamamış belli nasıl bir site oldukları

Salih

Başarıbet neden paramı ödemiyor bu kadar zaman oldu bu nasıl bir site.

Özgür
Özgür

10 gündür para çekim talebinde bulundum ve hala param yatmadı

Rahim
Rahim

Benim hesap çekme işlemi bir türlü olmuyor para çekince hemen yapıyorsunuz da verince neden sorun yaratıyorsunuz

Ali
Ali

Parayı yatırıyorum ama geri çektiğimde vermiyorlar çekim yaptım daha yatmadı lütfen bana dönüş yapar mısınız

Emre
Emre

Merhabalar 395 bin tl hesabımda para var bir ay oldu 18 bin yl para yattı bir ay içinde yatacak dediler halen yatma her konuştuğumda müşteri temsilcisiyle bir aya ayar diyor bugün tam 32 gün oldu 360 bin tl hesaba duruyor

Hdhhddbb
Hdhhddbb

Bakin ben paramı almıyorum eğer paramı vermeseniz polise gideceğim

Sadullah
Sadullah

Merhaba ben bayağı para yatırdım bu siteye sonra bir miktar kazandım ancak bir aydır param hesabıma yatmıyor iptal oluyor hata veriyor defalarca evrakları onaylamama rağmen olmuyor yardımcı olun

Ayşegül
Ayşegül

Bende alamadım geri yatmadı hesabıma

Ahmet
Ahmet

Merhaba

Seyhan
Seyhan

Hep aynı sorun bende üç haftadır uğraşıyorum olmuyor nasıl bir site paramı alamıyorum

Cumali

En kısa zamanda iptal ederseniz sevinirim parayı çok hızlı alıyorsunuz ama geri vermede çok sorun yaşatıyorsunuz

Cumali

İyi günler ben paypix hesabıma para transferi yaptım ama daha gelmedi ve hesabım bloke oldu paypix o yüzden iptal edebilirmiyiz

Dincer
Dincer

Oyundan para kazandım görulmuyur

Ömer
Ömer

Kaç gündür hesabımdan para çekemiyorum işleme alındı diyor göndermiyor 1 hafta oldu ayıp gerçekten

İrfan
İrfan

Neden çekim gerçekleşmiyor kazancımı çekemiyorum nasıl bir site bu

Faruk
Faruk