Başarı Bet Şikayet

10 Şubat 2024 00:26

Başarı bahis şikayet; parayı hesabınıza yatırırken bir sorun olmuyor, ancak parayı çekmeye gelince inceleme, hesap doğrulama için kimlik fotoğrafı, hesap kartı fotoğrafı ve benim fotoğrafımı istediniz. Hepsini gönderdim, yine ret verdiniz. Nasıl bir fotoğraf istiyorsunuz, düğün fotoğrafımı olsun? Bunun bir an önce çözülmesini talep ediyorum.

profile profile profile
12 Şubat 2024 12:46 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yorumlar (7)

Özge
Özge

Bu site hiçbir şekilde ödeme yapmıyor 3 gün sonra 5 gün sonra diyerek bekletiyor ancak hiçbir şekilde ödeme yapıyor

Yavuz
Yavuz

Bunlar yalancı ben çekim yaptım 3 dedi yatar olmadı 5gun oldu yine yok aradım yoğun 14gun dedi 14 gün kumar parasımı yatar onursuzlar yalan yalan üstüne oynamayın bunlarla

Güray
Güray

Bildiğin güvenilir bir site var mı

Ebru
Ebru
Benzer Şikayeti Var

Benim sorum şu sizin siteniz nasıl bir site artık gerçek bir site olmadığınızı düşünüyorum kazandığım parayı çekmek istiyorum 5 iş günü diyor hadi onu anladım hüküm koşulu var diğer siteler 1 saat içinde gönderiyor parayı hesaba kimlik doğrulama diyorsunuz belki 10 oldu çekip yolladığım hep eksik deniyor ben anlamadım nasıl fotoğraf istiyorsunuz.

Ahmet
Ahmet
Şikayeti Çözüldü

Ben kaç aydır uğraşıyorum yok ödemiyor.

Cihan
Cihan
Benzer Şikayeti Var

Abi başka oynayacak ste bulamadınmı kazansanda büyük paraları yollamıyorlar

Celil
Celil
Benzer Şikayeti Var

Para çekmediniz yaşadığım sorunlardan dolayı üyelik işlemlerimi sonlandırmak istiyorum ne ilgilenen var ne de geri dönem var herhangi bir iletişim numarası veya canlı destek hiç ilgilenen yok bu durumlardan dolayı üyeliğimi sonlandırmak istiyorum

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 10:58
İsmail sonucu yetersiz buldu Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

02 Nisan 2024 15:47
BaşarıBet Başlıkları Hata Var Diye Kabul Etmiyorsunuz Zaten Parayı Alamamak