Başakşehir Belediyesi Kayıp Köpeğim Pablo İçin Yardım Talebi

Başakşehir Belediyesi Kayıp Köpeğim Pablo İçin Yardım Talebi
11 Mart 2024 22:14896

Merhaba, köpeğim Dogo Arjantin cinsi Pablo, 3,5 yaşında ve 30.01.2024 tarihinde Başakşehir Belediyesi tarafından alınmıştır. Baş hekim ile görüşüldüğünde kayıt tutmadıklarını ve 10 gün bekledikten sonra İBB'ye gönderdiklerini söylüyorlar. Hiçbir şekilde bir evrak sunulmuyor. 'Kayıt tutmadık' diyorlar ve İBB'de de bu köpek hakkında bilgi yok. Başakşehir baş hekimi N*** Bey tarafından da bilgi verilmiyor. Bana yardımcı olabilir misiniz?

13 Mart 2024 05:40

Pablo nerede? Lütfen yayabildiğimiz kadar yayalım herkes görsün defalarca Başakşehir barınağa gitmeme rağmen her zamanki gibi aynı yalanlarla geri gönderildim. Veteriner başhekim kayıt tutmadıklarını İbb nin sahada dolaşan arabalarından birine verdiğini ve İbb nin de kayıt tutmadan onlardan aldığını söylüyor. Ben İBB ye gönderdiğine dair bir evrak talep etmek istediğimi söyleyince de “ilk defa sizden duyuyorum bu tarz ırkların kaydı tutulmaz” gibi bir açıklama yapıyor. İbb nin bakılmadık hiçbir birimi kalmadı hepsine bakıldı böyle bir köpek hiç gitmemiş bile İBB ye Başakşehir hayvan kısırlaştırma ve rehabilitasyon merkezinizdeki veteriner başhekime sorulsun benim evladım nerede ben evladımı pablo yu geri istiyorum!

Eki aç
11 Mart 2024 22:46

Merhaba Başakşehir Belediyesi Ayrıca İBB nin bütün birimlerine bakıldı, Başakşehir Sokak Hayvanları Kısırlaştırma Ve Rehabilitasyon Merkezinin başhekimi İBB ye verdiğini söyleyerek İBB yi de zan altında bırakıyor. Kendisinin de çok iyi bildiği gibi bu köpek İBB ye hiç gitmemiş. Benim köpeğimi her kime nereye verdiyse geri bana getirmesini talep ediyorum.

13 Mart 2024 05:39

15 Mart 2024 00:28

Neden şikayetime geri dönüş yapılmıyor?

2 Nisan 2024 23:57

Pabloyu buldunuz mu?

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi 30.01.24 Tarihinde Alınan Köpeğim Pablo Nerede?

30.01.24 Günü sahipli olan köpeğim dogo Arjantin cinsi köpeğim Başakşehir hayvan kısırlaştırma ve rehabilitasyon merkezi...

Başakşehir Belediyesi Veterinerlik Hizmeti Verilmedi

25 Ekim 2023 19:24979

Saat 12:00 de sokaktaki köpeğini araba ezdi ve gitti o saatten beri saat şu anda 19:00 Başakşehir belediyesini arıyorum ...

Başakşehir Belediyesi Veterinerlik Hizmeti Verilmedi

Barınağa Teslim Ettiğim Köpeğim Kayıp, Hiçbir Kayıt Ve Bilgilendirme Yapılmadı

3 Ağustos 2025 01:48437

2024 Ağustos ayında, öğlen saat 3 civarında dişi, beyaz-kahverengi renkli Pitbull Staff cinsi köpeğimi Ümraniye Barınağı...

Tümünü Gör

Ramazan
Başakşehir Bahçeşehir Gölet Parkında Çöp Birikimi Ve Temizlik Eksikliği

BaşakşehirBahçeşehir Gölet Parkında Çöp Birikimi Ve Temizlik Eksikliği

Atakan
Başakşehir Belediyesi Yapılmayan Yol Arabamı Mahvetti!

BaşakşehirBelediyesi Yapılmayan Yol Arabamı Mahvetti!

Ali
Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir 2. Kısım 50. Yıl Caddesi Köpek Sesi Ve Havyan Ahırı

BaşakşehirBelediyesi Bahçeşehir 2. Kısım 50. Yıl Caddesi Köpek Sesi Ve Havyan Ahırı

Esra