Zeynep sonuçtan çok memnun

Banyocu Dan Bagnora Marka Dolap Siparişim

Banyocu Dan Bagnora Marka Dolap Siparişim
24 Eylül 2024 21:15
Zeynep'in Teşekkür Mesajı
“Firma tarafından doğru kapaklar 21.10.2024 Tarihinde gönderildi ve sorunum çözüldü”

Banyocu firmasından 16 Temmuz 2024 tarihinde Bagnora marka banyo dolabı aldım.
Dolap, lavabo dolabı ve boy dolabından oluşuyor. Dolabı çok beğenerek aldım ve gerçekten de internette gördüğüm kalite güzel bir dolap fakat boy dolabı aynı renk tonlarında farklı model geldi. 28 Temmuz'da Banyocu firmasına ürünün yanlış geldiğini bildirdim, onlar da sorumluluğu Bagnora fabrikasına attılar ve bana bir numara verdiler. Uzun uğraşlar sonucu bugün 24 Eylül 2024 tarihinde (epey uzun bir süre) bana yeni kapakları getirdiler; yine aynı renk tonlarında farklı bir model. Üretim kaliteli olmasına rağmen bu kadar özensiz çalışma şekli, yani müşterinin hangi modeli aldığı biliniyor. Fotoğraf atılıyor, ona rağmen hala uzun zaman sonra yanlış kapak getiriliyor. Sanırım bu alım benim için büyük bir pişmanlık oldu. Takım olarak aldığım banyo dolabımı 2 ayrı model olarak kullanıyorum ve acil çözüm bekliyorum.

09 Ekim 2024 22:48

Banyocu firmasından arandım sorumluluğun Bagnora markasına ait olduğunu yinede satıcı olarak ürünün arkasında durup süreci hızlandırmak için çabalayacaklarını 1 hafta önce bildirdiler henüz sonuçlanmadı

31 Ekim 2024 12:37

08 Ekim 2024 16:32

Tekno Duşakabin Montaj Sorunu Ve İlgisiz Hizmet

17 Ekim 2024 16:14
Tekno Duşakabin Montaj Sorunu Ve İlgisiz Hizmet
Şenay sonuçtan hiç memnun değil

Türkmenler Yapı Malzemeleri Paramla Perişan Oldum!

20 Eylül 2023 12:07
Türkmenler Yapı Malzemeleri Paramla Perişan Oldum!

Bellina Home'dan Sürekli Geciken Ve Yanlış Teslimatlar

Yağmur