Atiye sonuçtan hiç memnun değil

Banabak Uygulaması Üye Olamıyorum

Banabak Uygulaması Üye Olamıyorum
Atiye
17 Ağustos 2024 23:54

17 Ağustos Cuma günü Bana Bak uygulamasını indirdim. Üye olamıyorum, 'Bu cihazda çok fazla üyelik açılmış' diye hata veriyor. Ben daha önce üyelik açmadım, bu uygulamayı yeni indirdim. Daha önce kullanmadığım bir uygulama neden bu şekilde hata veriyor? Yardımcı olur musunuz lütfen?

Sönmez

Çözümü için yardımınızı bekliyorum teşekkürler

Sönmez

Alakanıza ilginize teşekkürler çözümü olsun

Sönmez

Lütfen Çözüm rica ediyorum hesabımaAlmanya’dan Nisan ayının ilk haftasında, cuma günü Ziraat Bankası İzmir Ataşehir şubesindeki Euro hesabıma yaklaşık 500 Euro havale edildi. Aradan neredeyse bir ay geçmesine rağmen bu para hâlâ hesabıma geçmedi. Bu süre içinde birkaç kez şubeye giderek durumu sordum ancak ne net bir açıklama ne de yazılı bir bilgi verilmedi. Gönderen taraf kendi bankasına sorduğunda havalenin yapıldığını öğrenmiş, Ziraat şubesi ise aracı bankaya sorulması gerektiğini belirtmiş olmasına rağmen aracı bankaya da ulaşamıyorum. Ve süreç ilerlemiyor. Gönderilen bu paranın akıbetinin acilen araştırılmasını, aracı banka dahil tüm aşamaların kontrol edilerek tarafıma yazılı ve açık bir şekilde bilgi verilmesini ve havalenin gecikmeden hesabıma geçirilmesini talep ediyorum.

Şifre Sıfırlama Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Mağduriyeti

04 Ekim 2025 18:34