Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Rs200 Arka Fren Balata Ötme Sesi Sorunu

05 Ağustos 2023 01:56

RS200 arka balata resmen öter gibi ses çıkarıyor. Motoru çalıştırıp yürüme hızında giderken arka fren balatasından ciyak ciyak ses geliyor ve o kadar yüksek ve rahatsız edici ki insanlar aşırı rahatsız oluyor. Hızlanınca ses gidiyor fakat tekrar yavaşlayıp yürüme hızında motoru sürünce balatadan ses tekrar geliyor. Uzun süre kullandıktan sonra ses gidiyor. Sonra motor yarım saat kullanmayıp tekrar sürünce tekrar ses geliyor. Hele ki arkaya birisi binince akıl almaz bir ses geliyor. Sıfır bir motorda böyle sıkıntılar olması çok üzdü beni açıkçası. Servise gittiğimde bu kronik yapacak bir şey yok diyorlar. Ne demek abi kronik? Kronik diye bu sesle yaşamak zorunda mıyım ben. Kronik problemse çöz bunu. Bu resmen bir arıza. Arka freni biraz basınca ancak öyle ses gitmeye başlıyor. Başka şikayetlerde arka fren merkezi olduğu gibi servis tarafından garanti kapsamında değişince sesin gittiği yazılmış. Ayrıca İzmir'de yetkili başka bir bayiyi aradığımda da bana en erken bir ay sonra sıra verebileceklerini söylediler. Şaka gibi. Lütfen bu problemimi çözün. Aksi halde motorla ilgili tüm hevesimi kaybedip motorunuzdan soğuyacağım. Bıktım artık bu sesten.

Yorumlar (5)

Aynı sorunu bende yaşıyorum ses o kadar rahatsız edici ki artık motorumu kullanmak istemeyip satılığa koydum

Buğra

Kanka çözümü paylaştım fren ses kesme macunu alıyorsun açıklamada anlattığım şekilde kullanıyorsun ve ses gidiyor.

Berkan

Kardeşim aynı sorunu ben de yaşıyorum sen sesin önüne geçebildin mi?

Buğra

Arkadaşlar servis hiçbir şey yapamayız deyince kendim gidip arka balata alıp internetten nasıl değiştirildiğini öğrenip değiştirdim. Ses gitti.

Buğra

700 km daha yaptım tekrar gelmeye başladı, uzun yolda full arka frene asılıp alıştırmayı deneyeceğim

Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Yetkili Servisi Garantiyle İlgili Asla Hiçbir Şeye Bakmıyor

Alperen
19 Nisan 2024 17:49
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Berkay
20 Aralık 2024 20:23
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Garanti Kapsamında İlgisiz Servis Ve Marka!

Serhat
30 Eylül 2024 12:29