Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Pulsar Ns-200 Yetersiz Servis Desteği!

Hüseyin
26 Mart 2023 23:27

17.08.2023 tarihinde Tekirdağ Polat Motor'dan Bajaj ns-200 marka-model motorsiklet aldım aradan 3 ay geçtikten sonra havaların soğumasıyla beraber motorsiklet çalışmamaya başladı Lüleburgaz'daki servisine götürdüm şehir içi aktif kullanmış olduğum motorum aküsü bitmiş denilerek şarja takıldı ve evime döndüm 1 hafta sonra yine aynı problemi yaşadım ve tekrar servise gittim akü değişimi yapıldı. Akü değişimi yapıldıktan sonra 25.03.2023 tarihine yani bugüne kadar 1-2 haftada bir akü şarj edilerek kullanıyorum, işe gidiyorum ve işte motorumla mahsur kalıyorum 2 kez çekici çağırmak zorunda kaldım en son serviste çözüm olarak motorumun start rölesine çalışana kadar çekili kalması için röle ayağından gövdeye kablo ile köprü yapıldı yani yaşananlar saçma üretilen çözümler dahada saçma ve bu çözümü üreten kişi yetkili servisteki ustanın aramış olduğu Bajaj fabrikasında çalışan teknisyen bir arkadaş... Sıfır motor alıyorum arızalı çıkıyor ve sorunun çözümü bir kablo ile profesyonellik dışı bir çözüm fikri... 3 aylık motorda başlayan sorunu 3 ay boyunca çözemeyen bir Bajaj nasıl oluyor da üretip sattığınız araç hakkında bu kadar bilgisiz olabiliyorsunuz? Ben aracımın sorununun ivedilikle çözülmesini eğer çözemiyorsanız yenisi ile değiştirilmesini istiyorum aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım vermiş olduğum 75 bin TL'nin hakkını arayacağım!

Sıfır Motosikletin Paslı Depo İle Teslim Edilmesi Mağduriyet Yarattı

Gürkan
20 Ağustos 2025 12:28
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sürecinde Ekstra Ücret Talebi Ve Uzayan Mağduriyet

Hasan
29 Kasım 2025 14:58
Arda sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Motosikletimin Bakımları Sisteme İşlenmedi, Garanti Dışı Bırakıldım

Arda
30 Temmuz 2025 14:19

Halil
21 Mayıs 2025 20:00
Bajaj Satış Sonrası Hizmetlerinde Büyük Hayal Kırıklığı
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Yeni Parça Önerileriyle Çözülemeyen Motor Arızası Ve Ek Ücret Talepleri

05 Eylül 2025 08:27