Yasmine sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Üniversitesi'nde Depozito İadesi Mağduriyeti

Bahçeşehir Üniversitesi'nde Depozito İadesi Mağduriyeti
26 Kasım 2024 19:57

Başlık: Bahçeşehir Üniversitesi Haksız Şekilde Depozitomu İade Etmiyor

Şikayet:
Bir yıl önce, Bahçeşehir Üniversitesi’ne geçiş yapmak istediğimi belirterek başvurdum. O sırada Altınbaş Üniversitesi’nde öğrenci olarak eğitim görmekteydim. Bahçeşehir Üniversitesi’nin kabul edileceğim bilgisini aldıktan sonra, gerekli olan depozitoyu ödemem gerektiği söylendi ve ben de 5000 USD tutarındaki depozito ücretini ödedim.

Ancak, ödeme işlemini gerçekleştirdikten sonra, üniversiteniz tarafından geçişimin kabul edilmeyeceği ve bir yıl hazırlık eğitimi daha almam gerektiği tarafıma bildirildi. Bu koşulları kabul etmediğim için Bahçeşehir Üniversitesi’nde eğitim almayı reddettim ve ödediğim depozito ücretinin iadesini talep ettim. Ancak, üniversiteniz bu ücreti iade etmeyi reddetti.

Hiçbir eğitim hizmeti almadığım ve eğitim sürecine başlamadığım için ödediğim 5000 USD depozitonun iade edilmesini talep ediyorum. Bu haksız durumun çözülmesi adına gerekli adımların atılmasını bekliyorum, aksi takdirde yasal yollara başvurma hakkımı saklı tutuyorum.

Gereğinin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum

Avocado
Avocado

Yasal yollara daha başvuruda bulunmadınız mı? Şaka mısınız? Neyi bekliyorsunuz!

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Üniversitesi Usulsüz Yanlış Görev Üstlenilmesi Özel Hayat Gizliğine Aykırı Tavırlar

05 Ocak 2024 11:56
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Gelişim Üniversitesi Acil: İade Gecikmesi Şikayeti

05 Ekim 2023 20:38