Miray sonuçtan çok memnun

Bahçeşehir Koleji- Beylikdüzü Kampüsü

Bahçeşehir Koleji- Beylikdüzü Kampüsü
14 Aralık 2023 14:22

Kızım Beylikdüzü Bahçeşehir kampüsünde (ana okulunda) okumaktadır. Sene başında devam eden öğrenci olmasına rağmen yüzde 65 ten fazla zam yapılmıştır. İlçe Milli Eğitim Md. Dilekçemizi verdik devam eden öğrenci olduğu için E**** Bey yüzde 65 ten fazla zam yapılamayacağını aynı zamanda bakanlıktan okula yazıyla bildirdiklerini iletti. Ama ne yazık ki bununla ilgili hiçbir olumlu gelişme alamıyoruz. Akabinde okulun hukuk departmanı karşı bir dilekçe oluşturduğunu belirtip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden dönüş yapılmasını bekliyormuş. Onlardan bir cevap gelmediği sürece olumlu ya da olumsuz bir işlem yapamayacaklarını belirtti. Tekrar İlçe Milli Eğitime gittiğimde biz zaten bakanlık olarak cevabımızı ilettik hukuk bölümü bakanlıktan üstün mü ki buna karar verebiliyorlar cevabını bizzat aldım. Ayrıca müdür'ün yaklaşımı ise bir eğitimciye yakışmayacak tavırda 'ben olsam çekişmeli davaya girmem' bunun anlamı nedir? Ben olan hakkımı arıyorum ve bir eğitimcinin verdiği cevap. Ne yazık ki sizlere hiç yakıştırmadım T**** Bey.

Okulda Yasal Olmayan Ücretler Ve Fahiş Zamlar Velileri Zorluyor

18 Ağustos 2025 16:30
Ismet sonuçtan hiç memnun değil

Okul Ücretlerindeki Fahiş Zam Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

17 Ocak 2025 18:02

Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Veliyi Ciddiye Almıyor.

27 Ekim 2023 01:02

18 Temmuz 2024 17:19
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Sancaktepe Okul %300

05 Şubat 2024 17:12