Bahçeşehir Koleji Antalya Yeni Açılan Bahçeşehir Kampüsü Sonradan Çıkan Ödemeler

26 Eylül 2023 11:13

Bu sene açılan Antalya Bahçeşehir batı kampüsüne 8. Sınıf ve 5 sınıf a 2 çocuğumu yazdırdım. 8. Sınıf için cumartesi günlerde okul olduğunu, hafta içi de gerekli görülürse etüde kalabileceği ifade edilmişti. Okullar açıldı. 2 çocuğumuda oturduğumuz yere 12 km mesafede olan okula servise verdim. Servis için 5030 TL aylık taksitli ödeme yaptım. Daha sonra bize okul müdüründen cumartesi günleri okulun olduğunu ve müfredatın işleneceğine servisle gelen öğrencilerin servisle geleceğini velilerin getirdiği öğrencilerinde aynı şekilde devam edeceğine dair bir mektup geldi. Bu mektubun arkasından servis sorumlusu arayarak bunun bedelinin yıllık 3600 TL daha ödenmesi gerektiğini söyledi. Bu konuyla ilgili defalarca kaydımızı yapan hanımla konuştum ve okul müdürüyle konuşmak istediğimi söyledim Ama bizi arama zahmetinde bulunmadı, olulun sabit telefonundan aradığımda da kendisini bağlamayıp mesajınızı iletiriz dediler. Şimdi herkese soruyorum. Etütler isteğe bağlı olduğu için servis olmayabilir anlıyorum ama cumartesileri okul varsa, müfredata göre konu işlenecekse ve gitmek mecburiyse ek servis parası istemek ne demek? Biz yazışırken cumartesi okulun olacağı belliydi. Okul servis anlaşmasını yaparken neden cumartesileri dahil etmiyor? Sonradan bir bedel çıkartılmasını çok yanlış buluyorum. Servis anlaşmasını yaparken 5030 verine çok bulmakta 8030 deselerdi yapacak bir şey yok derdik. Okul müdürünün haklı ya da haksız, konudan haberdar olmasına rağmen emanet aldıkları çocuklarımızın velilerine dönüş yapmaması, duyarsız kalması, okulun değer anlayışını ve bizim gözümüzde güvenilirliğini sorgulatıyor.

26 Eylül 2023 11:21

Bu sene açılan Bahçeşehir Antalya batı kampüsünde 8. Sınıf ve 5 sınıf a 2 çocuğumu yazdırdım. 8. Sınıf için cumartesi günlerde okul olduğunu, hafta içi de gerekli görülürse etüde kalabileceği ifade edilmişti. Okullar açıldı. 2 çocuğumuda oturduğumuz yere 12 km mesafede olan okula servise verdim. Servis için 5030 TL aylık taksitli ödeme yaptım. Daha sonra bize okul müdüründen cumartesi günleri okulun olduğunu ve müfredatın işleneceğine servisle gelen öğrencilerin servisle geleceğini velilerin getirdiği öğrencilerinde aynı şekilde devam edeceğine dair bir mektup geldi. Bu mektubun arkasından servis sorumlusu arayarak bunun bedelinin yıllık 3600 TL daha ödenmesi gerektiğini söyledi. Bu konuyla ilgili defalarca kaydımızı yapan hanımla konuştum ve okul müdürüyle konuşmak istediğimi söyledim Ama bizi arama zahmetinde bulunmadı, olulun sabit telefonundan aradığımda da kendisini bağlamayıp mesajınızı iletiriz dediler. Şimdi herkese soruyorum. Etütler isteğe bağlı olduğu için servis olmayabilir anlıyorum ama cumartesileri okul varsa, müfredata göre konu işlenecekse ve gitmek mecburiyse ek servis parası istemek ne demek? Biz yazışırken cumartesi okulun olacağı belliydi. Okul servis anlaşmasını yaparken neden cumartesileri dahil etmiyor? Sonradan bir bedel çıkartılmasını çok yanlış buluyorum. Servis anlaşmasını yaparken 5030 verine çok bulmakta 8030 deselerdi yapacak bir şey yok derdik. Okul müdürümün haklı ya da haksız, konudan haberdar olmasına rağmen emanet aldıkları çocuklarımızın velilerine dönüş yapmaması, duyarsız kalması, okulun değer anlayışını ve bizim gözümüzde güvenilirliğini sorgulatıyor.

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Batıkent Kampüsü Servis Sorunu!

16 Eylül 2024 12:19

Servis Şoförünün Öfke Kontrol Sorunu ve İhmalkar Kurum

05 Ekim 2024 11:57
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Servis Hizmeti Mağduriyeti: Çözüm Üretilemeyen Taşıma Sorunu

13 Mart 2025 05:47
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Okul Servisi Saat Değişikliği Ve Yemek Sorunu

03 Ocak 2025 15:07