Hastane Temizlik Hizmetlerinde Yetersizlik

Zümra
21 Aralık 2024 13:331.568

Temizlik personellerinden şikayetçiyim! 17 Aralık 2024'te bebeğim enfeksiyon ve solunum sıkıntısından dolayı servise alındı.
Bebeğimden yatakta kan alındığı sırada yatak battı. Temizlik personeline bu durumu bildirdiğimde bana 'Size çarşaf getiriyorum, siz sereceksiniz.' denildi. Bu da yetmezmiş gibi tuvaletlerde peçete bitmişti, peçete istedim. Getirmiş, refakatçi koltuğuna bırakıp 'Bana yerleştirirsin.' denildi. Tekrardan yatak kirlendi (kirlendiği takdirde bebeğimin tekrardan enfeksiyon kapma riski çok yüksek ve sürekli değişmesi lazım). Tekrardan istediğimde bana 'Gel, çarşafı sana vereyim.' diyor. Ya ben buraya bebeğimin hayatıyla cebelleşiyorum, 4 aylık bebeği bırakıp çarşaf peşinde mi koşacağım? Bir de bebeğim 3 ayrı cihaza bağlı durumdayken ben yatak çarşafını nasıl değiştirebilirim? Kendileri görevlerini biz söylemeden yapmaları gerekirken bir de üstüne onlar bize iş yaptırma peşinde. Bu konunun derhal çözülmesini, gereğinin yapılmasını istiyorum.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Etfal Hastanesinde Personel Saygısızlığı Ve Yataklı Servis Problemi

Azra
20 Mart 2024 15:013.331

Yataklı Servis bölümünden giriş yaptık sabah 9:30'da. 3 günlük bir yatışımız söz konusu. Saat 11:40 gibi ancak sıra geld...

Hastanede Çarşaf Eksikliği Ve Hijyen Sorunu Mağduriyeti

Volkan
25 Ağustos 2025 21:274.402

21 Ağustos 2025 tarihinden bu yana Yedikule Göğüs Hastanesi 4. Göğüs Hastalıkları Servisi'nde, 144 numaralı odada yatan ...

Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi Hep Sorun

Bağcılar EğitimAraştırma Hastanesi Hep Sorun

Umut
Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi İlgisizlik Ve İletişimsizlik

Bağcılar EğitimAraştırma Hastanesi İlgisizlik Ve İletişimsizlik

İrem
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesinin Hali!

Bağcılar EğitimVe Araştırma Hastanesinin Hali!

Ferat
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bu İnsanlar İşlerini Yapmıyor!

Bağcılar EğitimVe Araştırma Hastanesi Bu İnsanlar İşlerini Yapmıyor!

Nasır
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Engelli Kolu Kırık Ameliyat Yapıldı Platin Tutmadı!

Bağcılar EğitimVe Araştırma Hastanesi Engelli Kolu Kırık Ameliyat Yapıldı Platin Tutmadı!

Abdullah