Kevser sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 20:27

Bg Sportive isimli Instagram sayfasının Shopier adresinden alışveriş yaptım sonrasında gelen ürünün duruşunu beğenmediğim için (paylaştıkları görsel ile alakası yok) iade etmek istedim ancak iade olmadığını değişim yapacaklarını söylediler. Sonrasında 12 Aralık'ta başka ürün seçtim değişim için ve üzerine 300 TL daha ödeme yaptım. Siparişimi oluşturup bana bir sipariş numarası verdiler. Bu arada ara ara siparişin durumunu sordum ve bana yoğunluktan dolayı kargoda gecikme olduğu söylendi. 22 Aralık günü tekrar yazdım, sayfada da sipariş numarası girerek sorgulamak istediğimde sipariş numarası bulunamadı diye hata verdi. WhatsApp destek hatlarına yine yazdım. Sipariş bulunamadı görünüyor diye. Stok kaynaklı bir hata olduğunu ve başka ürün seçmemi söylediler. Ancak ben başka ürün seçmek istemiyorum ve Tüketici Hakları'na göre 14 gün içerisinde herhangi bir mazeret belirtmeden iade talep edebilirim ( gayet geçerli bir mazeretim de var). Karşımda muhatap yok iki cümle yazıp çıkıyorlar, doğru düzgün konuşmuyorlar. Ben para iademi istiyorum!

profile profile

Maral sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 16:52

Bg Sportive Ücret İadesi Yapmıyor Yanlış Ürün Gönderiyor

28 Şubat 2024 10:59

07 Aralık 2023 12:15
Betül sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 01:33
Bg Sportive Sözleşmeye Rağmen Ürünü İade Almıyor Mesajlara Bakmıyor