Azure by Yelken Hotel Azure By Yelken Pişman Etti

21 Ağustos 2024 15:58

Otelde 3 günlük konaklama için rezervasyon yaptık. Memur olanların da bizi çok rahat anlayacağı gibi yılda bir iki kez yapabildiğimiz bir tatilin güzel geçmesini, hoş karşılanmayı bekliyoruz. Ancak otelde beklediğimiz hizmeti kesinlikle göremedik. Oda temizliğinden, resepsiyonuna, lobi ve pastanedeki çalışanlara kadar hepsi çok ilgisiz ve işlerini yapmıyorlar. Örneğin pastanede tatlımızı verip çatal vermediler. Nedenini sorduğumuzda çalışan telefondan kafasını kaldırma zahmetine bile girmeden “çatal yok ne zaman gelir bilmiyorum” gibi umursamaz ve vurdumduymaz bir cevap verdi. Barlarda içecek alacağımızda “buz yok” gibi cevaplar aldık. Dondurmaların hepsi erimiş durumda. Odamızı temizletme talebini ısrarla tekrarlamamıza rağmen rutinde olması gereken oda temizliğine yarım günümüzü harcadık. 2 kişilik odaların yatakları tekli bazalar birleştirilerek oluşturulmuş ve hiç rahat değil. Bununla birlikte iki kişilik odaya tek kişilik pike bırakılıyor. Odalarda duş jeli, kağıt havlu gibi şeyler yok ve hamamda sabun yok. Otelin SPA kısmında yoğun ve rahatsız edici bir nem kokusu var. Yabancı müşterilere gösterilen ilginin yarısını bile bizlere göstermiyorlar. Resepsiyona otelin imkanlarını sorduğumuzda otelle ilgili bilgi bile alamadık. Otelde deniz dışında güzel bir şey bulamadık.

24 Ağustos 2023 12:49
Merve sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 12:28

12 Temmuz 2024 10:01