Suat sonuçtan memnun

Aztek Teknoloji Ürünlerinden Alınan JBL Kulaklık

Aztek Teknoloji Ürünlerinden Alınan JBL Kulaklık
20 Nisan 2024 02:27

03/02/2022 tarihinde Teknosa'dan Aztec Teknoloji ürünü JBL 710 bt modelini satın aldım. Satın almadan bir yıl dolmadan şarj arızası nedeniyle ürünü Teknosa aracılığıyla servise gönderdim ve değişim yapıldı.

Ancak değişimden bir yıl ve 1-2 hafta geçtikten sonra ürün yine aynı arızayı verdi. Garanti süresinin dolması sebebiyle direkt olarak Aztec firmasıyla iletişime geçtim ve ürünü kendilerine gönderdim.

Ancak firma, ürüne hiçbir müdahalede bulunmadan ve herhangi bir bilgilendirme yapmadan 'şarj arızası' notuyla ürünü geri gönderdi. İletişime geçtiğimde ise yeni bir cihaz için piyasa fiyatından %15 indirimli bir teklif sundular. Cihazın batarya kapağını açtığımda ise pilin 2017 üretim tarihli olduğunu fark ettim. Bu durumu Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim .

20 Nisan 2024 12:01 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla AZTEK TEKNOLOJİ A.Ş.

Suat
Suat
20 Nisan 2024 19:56

Markaya teşekkür etmem için bir sebep yok çünkü sorun hal olmadığı gibi haksız olan benim gibi davrandılar

14 Temmuz 2024 18:28
Aztek Teknoloji JBL 510bt Kulaklığım Kırıldı

24 Ocak 2024 08:48
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 16:27
Berra sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 18:21
Aztek Teknoloji JBL Tune 510bt Kulaklığım Kırıldı
Zerrin sonuçtan hiç memnun değil

JBL Endurance Peak 3'te Tekrarlayan Şarj Arızası Ve Çözüm Eksikliği

10 Eylül 2025 18:57