Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Çebi Grup Aytemiz Düzce

15 Mart 2024 15:49

Düzce merkez Akçakoca yolu üzerindeki Çebi grup aytemizden sabah mazot almak üzere istasyona gittim. Kartımı unuttuğum için istasyonda arkadaşımı beklerken pompacı arkadaş yaşı benden çokça küçük olmasına rağmen üslupsuz bir şekilde hayırdır başkan ne bekliyorsun dedi. Bu yaklaşımına istinaden benzer şekilde otobüs bekliyorum diyerek cevap verdim. Dalgamı geçiyon dedi arkadaşı bekliyorum dedim tamam abi ama benzin yok deyip gitti. Sonrasında diğer pompacı arkadaşlar bir şeyler söyledi. Gelen her araç mazot alıp gitmesine rağmen pompaya yanaştığımda mazot yok abi deyip bana mazot vermediler. Buradan duyurumdur sizinle uğraşacağım. Bu arkadaşa gereken yapılsın. Bu istasyon benim her zaman aracım için tercih ettiğim yerdi. Çebi gruba hiçbir şekilde ulaşamadık

16 Mart 2024 13:49 (Şikayetten 22 saat sonra)
19 Mart 2024 09:39

Değerli Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili irtibat numaranız üzerinden sizinle 18.03.2024 tarihinde iletişime geçilerek detaylı bilgilendirme yapılarak, şikayet var kaydınız kapatılmıştır. Sizleri istasyonlarımızda tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız. Aytemiz Müşteri Memnuniyeti Ekibi

Selahattin
Selahattin

Patronuna kadar sorumsuz hem de araç yıkama kurmuş yıkadım kaput açıp farlarımı temizliyorum bizzat patronları yasak dedi ne yasak dedim tamirat yapıyorsun diyor üslupsuz bir daha ne yakıt alırım ne de girerim

Erdinç
02 Eylül 2023 01:27