Sena sonuçtan hiç memnun değil

Aysira Gelinlik Düğünde Yırtılan Gelinlik!

01 Ağustos 2024 09:45

Ankara Tunalı Aysira'dan aldığım gelinliğin bedeni bana tam olmuştu ancak kollarım zayıf olduğu için kol tadilatı ve işleme eklenmesi için gelinliğim tadilata gönderildi. İlk tadilat sonrası gelinliğimin bütün işlemeleri omzumda toplandığı için gelinlik tekrar tadilata gitti. İkinci tadilat sonrası kolumun birisi dar, birisi normal dikilmişti. Ben de sürekli tadilat yaptırmak istemediğimi, bu dar yapılmış olan kolun düğünümde sorun yaratıp yaratmayacağını sordum. Bana kesinlikle sorun olmayacağını, esnek kumaş olduğunu ve tekrar tadilata gerek olmadığını söylediler. Gelinliğimin sağ koltuk altı, yani yırtılmaz dedikleri yer, düğünümde pasta kesim anında yırtıldı. Gelinliğin her parçası için ayrı ücret çıkarırken, hatta tarlatanı bir büyük boya geçirmek için bile ekstra ücret alırken, bu gelinliğin yırtılması ne demek? Düğünümden bir iki hafta sonra arayıp durumu anlattığımda 'İsterseniz tadilat yapabiliriz' gibi komik bir cevapla karşılaştım. İki-üç saat giyeceğim bir şeye ve hayatımın en özel gününde giyeceğim bir şeye hem dünyanın parasını verdim hem de resmen alay ettiler! Yöneticiyle görüşmek istediğimizde ise geçiştirdiler. İnanmamalısınız bu markaya. (Üstelik gelinliğimi daha giymeden kuaförde iç fermuarı koptu ve kuaför kadın dikti, bunu söylemedim bile.) Pişmanlık! Edebildiğim her yere şikayet edeceğim.

Şule sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 12:30
Pierre Cardin Gelinlik Pişmanlıktır. Kişiye Özel Dikim Bile Yapamıyor
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 19:26
Şubest Moda & Gelinlik Trabzon Dikiş Bilmeyen Hayal Yıkıcılar 👍
Keziban sonuçtan hiç memnun değil

Narin Gelinlik Kiralama Kabusu: Hayal Kırıklığı Ve Zor Anlar

27 Ekim 2024 17:36
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Aysira Gelinlik Bursa Şubesi Kusurlu Ürünün İadesini Yapmıyor.

02 Temmuz 2024 12:25