Aygaz Dedantör Gaz Kaçırıyor

Aygaz Dedantör Gaz Kaçırıyor
20 Mart 2024 06:52

Ben 2 yıldır Aygaz tüp kullanıyorum ve onlardan aldığım dedantörü kullanıyorum, en son aldığım tüpten sonra dedantörde çok büyük sızmalar meydana geldi ne yaparsam yapayım gaz sızıntısı durmuyor. Acaba tüp başında mı sorun var diye başka tüpte denedim aynı sonuç. 10 yıl dayanması gereken bir ürünün 2 yılda bu hale gelmesi şaşırtıcı.

20 Mart 2024 09:00 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiz. Şikayetinize istinaden Çözüm Merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

20 Mart 2024 09:36

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili detaylar hakkında görüşmek için sizi aradık ancak ulaşamadık. İletişim hattımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla.

20 Mart 2024 10:47

Merhabalar İlgili kişiler bana ulaştı, Aygaz'a ilgileri için teşekkür ediyorum, sorun yaşadığım dedantörü Aygaz yetkililerine sorunun kaynağının belirlenmesi için geri vereceğim, saygılar

Aygaz Dedantör Ve Çabuk Bitme Sorunu

06 Nisan 2024 00:35
Lütfi sonuçtan çok memnun

Lütfi
11 Mart 2025 20:32
"Bugün ürün farklı bir bayi gelerek üründeki kokuyu teyit etti ve ürün değişikliği yapıldı, sorun ortadan kalktı. İlginize teşekkür ederim."

Aygaz Tüp Dolabında Sürekli Gaz Kokusu Ve Tedirginlik Yaşıyoruz

Erdener