Ayaz İletişim (ayazgsm.com) İPhone Instagram Çekiliş Vaadiyle Karşılaştığım Mağduriyet

26 Şubat 2024 16:371.410

Ayaz İletişim adı altında bir Instagram sayfası, fotoğrafların bulunduğu bir çekilişle iPhone 14 Pro Max kazandığımı iddia ederek bir link gönderdi. Bilgilerimi girdikten sonra, ürünün sadece kargo ücreti ödenerek gönderileceği belirtildi. Ancak daha sonra benden 1810 TL kadar bir ücret talep edildi.

Ödemeyi yapmak istemediğimde, icra ve haciz işlemleri başlatacaklarını söyleyerek tehdit ettiler. İşlemlerin Network Teknoloji adlı bir web sitesi üzerinden yürütüldüğünü öğrendim.

Yasal olmayan bu site ve istem dışı fatura kesme eylemlerinden dolayı, bana ve aileme yönelik her türlü haciz ve icra işlemlerini kabul etmiyorum ve bu durumu şikayet ediyorum.

30 Mart 18:27

Bende şikayetçi oldum adalet olmadığı için takipsizlik deyip kapattılar demek ki devlette yetersiz kalıyor

8 Mart 2024 11:09

Burada kullandığınız web sitesi tarafımıza aittir. Yaşadığınız mağduriyet ile ilgili tarafımıza ulaştınız ve size bizim ile bir alakası olmadığı ile alakalı bilgi aktarıldı. Tarafımıza ait olan ve web sitesini uygunsuz ve yasal haklara aykırı bir şekilde burada paylaştığınız ve için tarafımızca hakkınızda yasal işlem başlatılacaktır bilginize

Mina Mobiles Kuledibi Adı Çekiliş Hakkında

31 Ocak 2024 22:346.610

Instagram sayfası olan 'mert.turkcell' ve yönlendirdiği 'mina mobiles' adı altında iletişimden yapılan telefon çekilişi ...

Mina Mobiles Kuledibi Adı Çekiliş Hakkında

Evranogluiletisim (Instagram) 14 Pro Max Çekilişi Aldatmacası

Instagram üzerinden Evranogluiletisim isimli sayfa üzerinden bir çekilişe katıldım. Bedava iPhone 14 Pro Max kazandığım ...

1 Destek

Worldteknoloji.com Kazandığım Çekiliş Sonrası Yanıltma

18 Kasım 2024 16:021.359

www.worldteknoloji.com adlı internet sitesine Instagram'dan birkanmotorresmi adlı sayfadan katıldığım çekiliş sonucunda ...

3 Yorum