Işık sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta Tamamlayıcı Sigorta Red

10 Haziran 2024 17:29

İki yıldır Groupama, yeni adıyla Axa Sigorta'dan tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırıyorum. En son görseldeki gibi kusma ve karın ağrısı şikayeti ile hastaneye yatış yaptırdım. Çıkışta red geldiğini söylediler. Bu sigorta bunu karşılamayacaksa neyi karşılayacak? Böyle saçma bir sigorta şirketi yok. Poliçe yenileme zamanı parayı alırken hiçbir sıkıntı yok, tedavide sıkıntı başlıyor. Olayın arkasını bırakmayacağım. O kadar para veriyorum, ben ve ailem rahat etsin, sıra beklemeden tedavi olsun diye. Hakkımı yedirtmeyeceğim. Sizden konu ile ilgili açıklama değil, çözüm bekliyorum.

11 Haziran 2024 07:28 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sn. M. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

11 Haziran 2024 11:25

Konu ile ilgili geri dönüş yapmanızı bekliyorum hala hastaneye 15.080,00 TL ödeme yaptım buna dair belgeleri elimde sigorta olarak karın ağrısı kusma için red vereceğinizi düşünmüyorum poliçe öncesi hastalık diye açıklama olamaz bu hastalıklar için bu grip gibi bir durum insan hayatında çoğu kez grip olabilir ama bunu sigorta kronik hastalık olarak görmediği için onay verir bu durum açıklığa kavuşturulmasını ve Axa sigortalı olduğuma pişman olmak istemiyorum bu durumdan dolayı çevrem eve aile üyelerim sizden tedirgin olduğu için poliçe yenilerken başka sigortalara yönelecek

11 Haziran 2024 15:12

Hala dönüş için neyi bekliyor Axa Sigorta benim şu an maddi manevi sıkıntı yaşıyorum yaptığınız saçmalığa bir cevap bile bulamıyorsunuz en azından hatayı kabul edin ki adınızın hakkını vermiş olun

12 Haziran 2024 12:17

Az önce telefon ile arayarak red ısrarlarını sürdüren sigorta şirkete açıklama bile yapamayıp poliçe öncesi hastalık diyor sanki karın ağrısı mide bulantısı hayatın akışında değilmiş gibi konuşuyor peki daha önce karın ağrısı ile başvuru oldu mu diye soruyorlar Axa siz normal insanlar gibi yaşamıyor musunuz karın ağrısı gebelik gibi mi sizde şu an o kadar pişman oldum ki sizi tercih ettiğim için adınız kadar sorumluluğunuz yok gerekiyorsa konuyu tahkim kuruluna kadar taşıyacağım. Her şeyin belgeleri elimde karşınızda sizin AP-tal yok ben nasıl poliçe için tutar ödedi isem sizde hakkını vereceksiniz elimden ne geliyorsa yapacağım başkalarını mağdur edemeyeceksiniz

12 Haziran 2024 15:35

Sn. M. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sigortalının kendisine çağrı kanalı ile sağlanmıştır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

12 Haziran 2024 15:58

Poliçe öncesi hastalık diye sunduğunuz nedenleri bana ispatlamanız gerekiyor kaldı ki karın ağrısı ishal hastalık olarak insan her gün yaşayabilir. Bana poliçede teminat dışı olarak böyle bir şey sunulmadı bilgilendir yapmanız yeterli değil ispat etmeniz gerekir daha fazla hatanızın arkasında durmayın gerekeni yapın insanlar sizin gibi sigorta şirketleri yüzünden mağdur oluyor işinizi düzgün yapın zaten ben gerekeni yapacağım size buradaki mağduriyetler ortada Axa Sigorta reza let pişmanlık

12 Haziran 2024 16:07

Bu kadar mağdur insan varken size bu sigortacılık işlerini yaptırmazlar hakkı ile yapan sigorta acentelerini örnek alın ya da mağduriyetleri giderin burda bizde teşekkürümüzü eder yolumuza sizinle devam ederiz her yere yazacağım

12 Haziran 2024 16:57
axa-sigorta-tamamlayici-sigorta-red-1.pdf

Red verdiğiniz durum komik ama sebebi olan hastalık benim e nabız geçmişimde dahi yok bunu bana ispatlamak zorundasınız ya da yaptığım ödemenin iadesini yapmak zorundasınız her şeyi ile dokümanları mevcut hatanızdan dönün ve daha fazla mağdur etmeyin

13 Haziran 2024 13:23

14 Haziran 2024 14:51

25 Haziran 2024 15:40

Red gelen poliçe sebebi daha önce aynı doktorun (bir kere) karın ağrısı şikayeti yazması o zaman başka bir sigorta yapılıydı bunun için red verildi. Karın ağrısı şikayeti denilen şey günlük bile yaşanabilir bir durum madem bu sizin için çok önemli bir durumdu poliçe yaptırırken muafiyet koymuş olsaydınız anlardım saçmalama konusunda üstünüze hiçbir sigorta şirketi yok hala yaptığınız hata konusunda ısrarcı olmanızda sizin becerik siz olduğunuzu gösteriyor kesinlikle pişmanlıksınız e nabız kayıtlarında bunu da gördünüz

09 Aralık 2024 08:27
Axa Sigorta'dan Haksız Poliçe Reddi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Anjiyo Ve Kalp Hastalıkları Ücreti Onayı Vermedi Axa Sigorta

09 Şubat 2024 12:18
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Şükrü
25 Haziran 2024 00:15