Axa Sigorta Sigortalısına Tepeden Bakıyor

13 Şubat 2024 07:36

Axa Sigorta'nın sigortalısına sahip çıkmadığına dair bir şikayetim var. 34 ** 9204 plakalı aracımızın karıştığı kazada kusurlu bulunduk. Sigorta şirketimiz Axa Sigorta olduğu için kusur itirazında bulunduk; ancak yardımcı olmuyorlar. Reklamlarda Axa Sigorta'nın geniş çaplı tanıtımlarını görmekteyiz fakat sigortalı müşterisine gereken desteği sağlamıyorlar. Genel Müdür Y** Ö***Bey ve Hasar Müdürü E** K**'ın durumdan haberdar olmalarına rağmen, umursamaz tavırları ve bize tepeden bakmaları nedeniyle yardım alamıyoruz.

13 Şubat 2024 08:25 (Şikayetten 49 dakika sonra)

Sn. K. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

13 Şubat 2024 14:25
13 Şubat 2024 17:22

https://youtube.com/shorts/h-ETKbtfCGM Kamera kaydı link ektedir daha önce mail olarak da gönderildi ancak dikkate almıyorsunuz

14 Şubat 2024 07:42

Ttps://youtube.com/shorts/h-ETKbtfCGM Kamera kaydı link ektedir daha önce mail olarak da gönderildi ancak dikkate almıyorsunuz

14 Şubat 2024 07:43

Video diyorlar gönderiyoruz ama yinede sonuç yok ttps://youtube.com/shorts/h-ETKbtfCGM Kamera kaydı link ektedir daha önce mail olarak da gönderildi ancak dikkate almıyorsunuz

15 Şubat 2024 07:09

Tps://youtube.com/shorts/h-ETKbtfCGM Kamera kaydı link ektedir daha önce mail olarak da gönderildi ancak dikkate almıyorsunuz

08 Ağustos 2023 14:38

21 Mayıs 2024 17:15
Axa Sigorta Da Şaşırdı Hem Haksızlık Yapıyor Haksızlığa Ortak Oluyor
Rahim sonuçtan memnun

24 Temmuz 2024 09:51
"İlk teşekkürü bu kadar bekledikten sonra şikayetimi burda duyurduktan sonra kısa süre içinde çözüldüğü için aracı olan şikayet var sitesine ederim. 2. Olarak şikayetimi görüp kısa sürede aksiyon alınmasını ve ödemenin yapılmasını sağlayan Axa Sigorta ilgili birimine teşekkür ederim. Keşke başvuru yaptığım bölüm olayı buralara gelmeden tazminatımı zamanında ödeseydi, buradan değil direk kendilerine teşekkür etseydim. Sonuç olarak ödemem yapıldı."
Axa Sigorta Değer Kaybı Başvurum Yok Sayılıyor

04 Nisan 13:41