Avrupa Masalı Turizm Tur Şirketi Şikayeti

06 Ağustos 2023 19:32

Avrupa masalı ile çıktığımız 20 günlük turun hangi bir aksiliğin anlatalım acaba Instagram videolarına attığınız videoların kurmaca olduğu gibi sizlerin belki de bedava götürdüğü yakın dostlarınız çekmiş olabileceği videolar gibi buraya da paralı ya da belli vaatler vererek yazı yazdırabilirsiniz ama kimseyi saf yerine koymaya hakkınız yok. İnsanlığınıza kimse hiçbir şey demiyor ama onca insanı mağdur ettiğiniz gerçeğini hiçbir şey değiştiremez. Çoğu yeri otobüsten bakarak geçtik. Çok geç saatlerde otellere girdik, gecenin geç vakitlerinde yağmurda serbest zaman verildi. Otobüs eskiydi, rehber dışarıda konuşamıyordu, ben sizin ağzınızdan bizzat duydum. Abinize rehber fazla uzatmasın, kimse görmeden sussun dediğinizi çünkü yurt dışı belgesi yoktu. 20 günün perişanlığı anlatmakla bitmez, aksiliklerle başa çıkacak tecrübeye sahip değilsiniz, başka insanları mağdur etmeyin. Bir daha bu kadar kalabalık bir grubu kişilerden habersiz yola çıkarmayın, ben 3 otobüs gidildiğini bilsem asla sizinle gelmezdim. Söylediğiniz şeyler asla birbirini tutmadı, her konuştuğunuz sözle verdiğiniz vaatle çeliştiniz, çoğu sözünüzü ve programda yazan vaatlerinize uymadınız, otobüste hep bir bahane bularak geçiştirdiniz, daha yazsam roman olur ama anlayacağınızı sanmam. Bizim mağduriyetimiz ve yazdıklarımız umarım birilerine yol gösterici olur. Bizler gibi hata yapmazlar. Ha bu arada tur sahibi ve program hazırlayan kişiler de otobüs şoförleriydi, onu da söylemeden edemeyeceğim. Birçok insanın da kavga etmesine sizin tecrübesizliğiniz sebep oldu.

Hulya
Hulya

Bilgilendirmeniz için teşekkür, reklamlara kanıp rezillik çekmekten kurtardınız bizi.

Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Avrupa Masalı Turizm Rehber Varken Rehbersizlik, Mağduriyet

29 Temmuz 2023 21:36
Muzzle sonuçtan hiç memnun değil

Avrupa Masalı Turizm İle Sorunlar

10 Eylül 2023 17:30
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Gençler Geziyor Yıllara Dayanan Tecrübesizlik!

26 Eylül 2024 16:27