30 Eylül
Kübra'nın Teşekkür Mesajı
“Yeni bir tane parfüm hediye gönderdiler teşekkür ederim”

Deprem bölgesinde AVM'de Avon'dan parfüm aldım, şişesi bozuk, asla çalışmıyor. Bulunduğum yere çok uzak, nasıl gidip iade ile uğraşabilirim? Neden dikkat etmiyorlar? Verirken açılmış paket direk poşetin içine konmuş, eve ® gelip açtığımda fark ettim. Lütfen sorunumu çözün, en azından benim başıma gelen şey başkalarının başına gelmesin. Biraz daha özen lütfen.

Avon Kozmetik Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 6 sa 6 dk
Avon Kozmetik Logo
30 Eylül 21:35

Müşterimizin bildirimi hakkında, tarafımıza iletilen mesajınızı incelemeye aldığımızı bildirmek isteriz. Müşterimize şikayeti hakkında en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Avon İletişim Merkezi

Avon Kozmetik Logo
03 Ekim 11:32
14 Ekim 11:06

İki hafta önce size kargo göndereceğiz değişim yapacağız dediler iki hafta oldu ilgilenmediler artık göndermenize gerek yok yeterince mağdur ettiniz başka bir markanın başka bir parfümünü aldım bir de şikayetim çözüldü diye gösterdiler

17 Ekim 00:18

Bir daha asla Avon'u tercih etmeyeceğim

3 gün önce

Yeni bir tane parfüm hediye gönderdiler teşekkür ederim

Avon Üyesinin İade İşlemleri Hakkında Sorunlar

Mucahid
18 Ekim
"Avon müşteri temsilcilerine teşekkür ederiz kaliteli hizmetlerinden dolayı takdir ediyorum,26387360 numaralı Avon müşteri temsilcisinin üyelik iptali lütfen gerçekleşsin Avon müşteri temsilcileri devreye girmemiş olsaydı para iadesi yapılmayacaktı. Teşekkür ederiz."

Avon'dan Parfüm Sipariş Ettim

Sait
12 Eylül
"Avon Kozmetik tarafıma dönüş yaptı ve para iadesi yapıldı kendilerine teşekkür ederim konu ile ilgili PTT Kargo sorunlu tutuldu"
Avon'dan Parfüm Sipariş Ettim

Avon Kaynaklı Sipariş Sorunu

Sıla
14 Haziran
"Müşteri hizmetleri çok kibardı. Sorunumu çözmeme rağmen şikayetim üzerine tekrar arayıp kontrol sağladı. Teşekkürler"

0 Yorum

Avon Kozmetik Şikayetvar üye markasıdır