Avon Kataloğu Yanlış Basım

Avon Kataloğu Yanlış Basım
06 Mart 2023 11:03

Yıllardır Avon temsilcisiyim gerek katalogda olup kampanya başlar başlamaz sipariş girmeme rağmen ürün tükenmiştir, gerek müşterilerimin aldığı üründen memnuniyetsizliği üzerine ürünü kendim aldığım gibi bir çok sorunla karşılaştım hiç birini şirkete yansıtmadım. Ama kataloğun yanlış basılması sebebiyle iletişime geçtiğim firma temsilcisinin sizin dikkat etmeniz gerek, kontrol etmeniz gerek vb. Sözleri sebebiyle anladım ki yıllardır temsilciliğini yaptığım firmanın gözünde hiçbir değerimiz yokmuş. Ki kataloğun yanlış basılması sebebiyle mağdur olmama rağmen. Müşterinin evinden gidip ürünleri geri alıp iade etmem gerekiyor. Çözüm süreci yok maalesef. Bir sürü siparişle uğraşıyorum kaldı ki ek iş olarak yapıyorum. Acaba bu katalogda ne demek istemiş diye düşünecek vaktim yok. Böylesi büyük bir firmanın bu şekilde çözüm odakları olmayıp temsilcisini mağdur etmesi hoş değil. İnanın 20-30 TL nin benim için bir önemi yok ama sırf bu olay yüzünden müşterimle problem yaşadım bu yüzden psikolojik açıdan fazlasıyla mağdur oldum. Bana 20-30 TL nin verilmesinin talebi değil bu. Hiç yanımızda olduğunu hissettirmeyen firmaya sitem.

06 Mart 2023 12:38 (Şikayetten 1 saat sonra)

Temsilcimizin bildirimi hakkında, tarafımıza iletilen mesajınızı incelemeye aldığımızı bildirmek isteriz. Temsilcimize şikayeti hakkında en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Avon İletişim Merkezi

06 Mart 2023 13:51

26 Şubat 2025 01:36