Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Autorola İhalesinde Yanlış Plaka Ve Üyelik İptali Sorunu

11 Ekim 2024 00:44

Autorola ihalesinden almış olduğum aracın, ihalede belirtilen plakadan farklı olduğunu gördüm ve Tramer sorgulamasının farklı çıkacağını söyledim. Aracın iptal edilmesi başvurusunda bulundum. 3 gün süren yazışmalar sonucunda, sözleşmemizde bu madde var, aracı alacaksınız dediler. Ayrıca resimlerde aracın plakasının açık olduğunu söylediler ki, son resimlerde sadece açık, ilk fotoğraflarda kapalıdır. 3 gün sonunda ödeme yapmadım ve Şikayetvar'a yazdım. Aradılar, haklı olduğumu söyleyip aracın ihalesini iptal ettiler fakat sonra sisteme giriş yaptığımda üyeliğimin kapatılmış olduğunu gördüm. Aradığımda ise 'şikayet ettiniz ya, o yüzden kapatılmıştır' dendi. Bu yapılan hareket dalga geçmektir ve ticari ahlakla uyuşmadığını düşünmekteyim. Markadan özür ve üyeliğimin aktifleştirilmesini bekliyorum.

18 Ekim 2024 15:49 (Şikayetten 7 gün sonra)
18 Ekim 2024 17:43

Bana üyeliğimi neden kapattığınıza dair mantıklı bir açıklama yapın ama alttaki yorumlardada gördüğüm kadarıyla şikayet edeni kapatıyorsunuz en son aldığım aracın eksikliklerinide boş bir zamanımda yazacağım buraya

18 Ekim 2024 17:45

Sosyal medyada da dile getireceğim bu konuyu aradığımda şikayet ettiniz ya ondan kapatılmıştı deniyor

Fahri
Fahri

@ticaret @T. C._icisleri @adalet_bakanlik Kandırmaya çalışıyorlar Kandırmadıklarının üyeliğini iptal ediyorlar

Yunus

Şikayet yazanın üyeliği kapatılıyormuş bende sorunumu çözmezseniz hakkımı aramak normal değil mi dedim umursamıyorlar

Yunus

Aynı durumun benzeriyle bizde muzdaribiz kardeşim bizde şikayet yazdık diye üyeliğimiz kapatıldı koskoca firma şaka gibiler :)

Ramazan

Bende çözemedim dalga geçer gibi bilgide vermediler

23 Ocak 2025 14:40
Ekspertiz Hatası Ve Üyelik Sorunu
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Autorola Türkiye Şeffaflık Eksikliği Ve Yanıltıcı Bilgilendirme Sorunu

09 Nisan 2025 10:13
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Yetkisiz Teklif Ve Eksik Bilgilendirme Sonucu Haksız Ceza Talebi

16 Ekim 2025 22:07