Autoclub Personelinden İnanılmaz Hata Ve Tavır

20 Ağustos 2024 13:36

Bugün aracımı yıkatmak için Autoclub Ritim İstanbul'da bulunan şubeye götürdüm. Aşağıda resmini bıraktığım mesajdan görülebileceği üzere aracı teslim ettim. Yeni ayrılmıştım ki Autoclub'tan m*** isimli bir görevli beni aradı ve aracın kontak anahtarı içinde olarak kapılarının kilitlendiğini ve araca giremediklerini söyledi. Bende yedek anahtarımın olduğunu ve eve gidip getirebileceğimi kendisine ilettim. Ve eve gidip gelmek için bir araç ile bırakılmayı talep ettim. M*** Bey bana böyle bir aracın olmadığını söyledi. Bunun üzerine " tamam o halde taksiye atlar gider gelirim deyip taksi ücretini yıkama ücretinden düşmeyi talep ettim. Kendisi bunun kendi hataları olmadığını ve araç arızası olduğunu bu nedenle böyle bir indirim uygulamayacaklarını söylediler. Böyle bu yaklaşımı asla autoclub firmasına yakıştıramadığım için çok moralim bozuldu ve aracımı alacağımı ve yıkatma yapmayacağımı söyledim. Gayet rahat bir şekilde tamam dediler. Taksiyle Eve gittim ve evden döndüm. Aracımın yanına gidip m*** Beyi çağırdım. Aracın kapısını yedek anahtar ile açıp, anahtarı koltuğa koyup kapıyı kapattım ve " bakın kapı kilitlenecek mi " dedim. Konuşmamız boyunca bekledik kapı kilitlenmedi. M*** bey hala " kendisi koyduğunda kilitlendiğini ve araç arızası olduğunu söyledi." Ne bir özür, ne bir gönül alıcı tavır, ne üzüntü vs görmedim m*** Beyde. Sonra yanına genç bir delikanlı geldi ve Abi sana bir indirim yapalım dedi. Bu sırada m***bey arkasını dönüp gitmişti. Ben de bu tavrı görünce moralimin çok bozulduğunu ve asla buraya bir daha gelmek istemediğimi belirttim ve aracımı alarak oradan ayrıldım.
Şimdi soruyorum. Bu mudur Kurumsal Yaklaşım? Bu mudur Auto Club kalitesi? Bu mudur müşteri memnuniyeti.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
25 Ağustos 2024 13:25
AutoClub Araç Yıkama Şikayeti Ve Marka Güvensizliği

AutoClub Oran Şubenin Müşteriye Yaklaşımı!

20 Mayıs 2024 18:11

20 Mayıs 2024 17:09
Carwax Özensiz Yıkama Hizmeti
Ege sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 20:59

16 Temmuz 2023 14:28