Enes sonuçtan hiç memnun değil

Auto King Mini Onarım Hakkınızı Kullandırmıyor

Auto King Mini Onarım Hakkınızı Kullandırmıyor
21 Ağustos 2023 18:22

Hepiyi sigorta üzerinden kasko poliçesine sahibim. Aracımda oluşan ufak bir hasar nedeniyle Mini Onarım hakkımı kullanmak için bugün Kartal'da bulunan anlaşmalı Auto King merkez servisine randevu alarak gittim. Poliçede detaylı olarak bize tanınan haklar şu şekildeydi.

Boyalı hasarlı kaporta düzeltme 4 adet, Boya tamiri mini yama 4 adet, Boyasız kaporta göçük düzeltme 8 adet, İç Döşeme tamiri 8 adet, ön cam tamiri 8 adet, leke çıkarma 8 adet, plastik tampon tamiri (limitsiz). Olmasına rağmen ekte fotoğrafta göreceğiniz 10 cm'den küçük boyasız göçük düzletme yapılabilecek hasar için Auto King yetkilisi ancak bunun kapıyı komple boyayarak düzeltebileceklerini, boyasız herhangi bir işlem yapamayacaklarını belirttiler.

Daha sonra bunun teyit etmek için herhangi bir boyasız göçük düzeltme servisine gittiğimde düzeltilebileceğini boyanın gerekli olmadığı bilgisini aldım. Hem kullanmış olduğum sigorta firmasının hem de anlaşmalı oldukları Auto King firmasının sadece kelime oyunu yaptıklarını, uygulamada hiçbir işe yaramadığını öğrenmiş oldum.

profile profile

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
24 Ağustos 2024 22:48
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 17:36

26 Ağustos 2023 20:55
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Auto King Mini Onarımda Beklenmedik Ücretler Ve Zaman Kaybı

18 Mart 2025 10:51
Auto King Mini Onarımda Beklenmedik Ücretler Ve Zaman Kaybı
Mahir sonuçtan hiç memnun değil

Auto King Mini Onarım Yapılmıyor

15 Aralık 2023 15:43