Önder sonuçtan memnun değil

Auto King Çanakkale Servisi İle Yaşanan Parça Tedarik Sorunu Ve İlgisizlik

26 Aralık 2024 17:33

Merhaba, 22 Kasım'da eşim aracıyla kaza yaptı. O gün aracımızı Çanakkale Oto King servisine bıraktık. Bize işlemlerin 3-4 hafta sürebileceği söylendi. Eksperin gelmesi, rapor tutması, sipariş verilmesi süreçlerini sorarak takip etmeye çalıştık. Yaklaşık 10 gün sürdü bu süreçler. 15 gün sonra birkaç parçanın eksik olduğunu, onların temin edilmesini beklediklerini söylediler. Ve sonraki 20 gün sürecinde her aradığımızda aynı şeyleri söyleyince sigorta şirketiyle görüştüm. Sistemde kontrol ettiklerinde 2 defa tampon ön demiri parçasının talep edildiğini ve tedarik edilemediğini gördüklerini söylediler. Bu talep işlemleri ise 20 gün önce yapılmış. Auto King Çanakkale servisini aradığımda halen tedarik edilmesini beklediklerini, arabayı içeri alacaklarını ve hasarlı kısımları söküp başka parça gerekip gerekmeyeceğine bakacaklarını söylediler. Bugün, son konuşmamızdan 1 hafta sonra, durum hakkında bilgi almak için tekrar servise gittim. İlgili kişi parçanın daha gelmediğini söyledi. Kendilerinden eksperin numarasını ısrarla aldım ve aradığımda eksper, 'Biz parçayı temin edemedik, servise de bildirdik. Onların temin edip fatura ile bize ibraz etmeleri gerekiyor.' dedi. Bunun üzerine tekrar Auto King Çanakkale servisini arayarak 'Bu parçanın sizin tarafınızdan temin edilmesi gerekiyormuş. Bu konuda bu kadar zaman neden işlem yapmadınız?' ısrarım üzerine 'Bizim parça temin etme gibi bir işimiz yok, parçayı siz temin edip getirin, biz takalım.' şeklinde söylendi. Daha önce böyle bir uygulama ile karşılaşmadığımı, daha küçük servislerin bile parça temin edip işlemleri yaptıklarını söyledim. 'Biz böyle çalışıyoruz.' dediler. Sigortacım benim adıma arayıp tekrar sordu, ona ise 'Biz parça bulmaya çalışalım. Müşteri parasını göndersin, sonra sigortadan alsın.' gibi bir şey söylenmiş. Bu süreçte araçsız kaldık, kaskonun 15 gün ikame araç süresi doldu, bunun üzerine araba kiraladığımız için sürekli bir ekstra masrafa girdik.
Servis yetkililerinin dosyamızı düzgün takip etmediği için mağdur olduk, ekspertiz kendilerine bildirmese bile 20 gün parçanın temin edilmediği, bizim temin etmememiz gerektiğini öğrenip bize bildirmediği için arabamız orada boş boşuna bekletildi. Şu an ben parça teminini hızlandırmak için İstanbul'da sorduruyorum, benim işim buymuş gibi.
Sonuç olarak, Auto King Çanakkale'nin ilgisizliğinden, işimizi sorguladığımız için bizi suçlayıp bize karşı tutumlarından, yeterli ve zamanında bilgi verilmemesinden şikayetçiyim.

Çanakkale Auto King Vasat Ötesi 3 Ayda İş Yapamıyorlar.

11 Temmuz 2024 15:53
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2025 10:18
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Ve Servis Arasında Kayıp Parça Krizi

22 Ocak 2025 17:28
Buket sonuçtan memnun

07 Kasım 2023 13:02
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Auto King'TEN Hasar Kaydı Dosyası Açtırmayın!

Özgür
14 Mart 2024 10:06
Auto King'TEN Hasar Kaydı Dosyası Açtırmayın!