Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Auto Home Car Rental Kiralama Auto Home Pişmanlığı

21 Haziran 2023 14:52

Merhabalar, auto Home isimli firmayı kurumsal şirket olarak düşünüp kiralama yaptık. İlk aşamada her şey normal bir şekildi kiralamayı yapıp aracı aldık. Yalnız sonra yola çıktık araba 100 km geçince savurma yapıyordu bir baktık lastikler kabak çok kötü durumda. Gidip gelene kadar tedirginlik içinde gidip geldik. Çok şükür başımıza bir iş gelmeden geri dönüp aracı teslim ettik. Yetkili kişilere bu durumu ilettik. Sonuçta hayati bir durum ile sonuçlanabilecek bir ihmal. Sonrasında aracı teslim ettiğimiz gün ön koltukta kahve sızıntı şeklinde hafif aktığını fark ettik. Aracın koltukları zaten kirliydi. O şekilde teslim aldık. O kahve lekesi yoktu doğru sonrasında ıslak mendil ile basit bir şekilde sildik. Leke kayboldu. Sonrasında tekrar ortaya çıktığını söyleyerek bizden 300 küsur lira ücret kesildi. Doğru dürüst bir bezle çıkabilecek bir leke için koltuk yıkama adı altında kirli koltuğu yıkattıklarını iddaa ettiler. İnanmıyorum fazladan kesildiğini düşüyorum. Bu tutarın iadesini talep ediyorum.

09 Eylül 2024 21:00
Auto Home Car Rental Auto Home Pişmanlığı
Auto Home Car Rental Auto Home Pişmanlığı
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2024 19:02
Auto Home Car Rental Kurumsal Diye Güvenip Araç Kiralamayın

15 Ekim 2025 14:43
Haksız Yakıt Ve Hasar Kesintisi İle İlgisiz Hizmet
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Autoland Otomotiv Uygun Fiyatlarla Araç Kiralayamazsınız!

08 Nisan 2024 13:22
Autoland Otomotiv Uygun Fiyatlarla Araç Kiralayamazsınız!

09 Kasım 2023 18:00
Greenmotion Car Rental Haksız Ücret Kesintisi