Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 18:53

Aura Cleanmax temizlik robotu İhlas pazarlama servisinde yaşanan sorunlar
Robotu arayıp teklif verdiler. Bakım için 600 TL olarak daha sonra aparatların değişimi gerekiyor denildi ve ücret karşılığında kabul ettik. 6560 TL para ödeyerek görselde gördüğünüz kullanılmış ürünleri bize sattılar. İşten eve gelip ürünlerimi kontrol ettim, hepsi kullanılmış ve ikinci el ürünler. Oysa ki biz sıfır parası ödeyerek sahip olduk. Bu ürünlere Eskişehir Tepebaşı İhlas servisi sorunu ya bu durumu düzeltirsiniz ya da düzeltirsiniz. İnsanları yanıltmaktan utanmıyorsunuz.

26 Aralık 2024 15:25

Aura Cleanmax yetkili servis sorunu Cihazımı bakım diye aldılar bir sürü parça sattılar bizde hak verdik değiştirdik 2. El kullanılmış ürün sattılar kabul etmedik gönderdik geri verilen hizmet değiştirilen parçaların yanı sıra makineyi kullanmadan daha içinde parça olduğunu fark ettik ve ürünü maalesef kullanamadık daha sonra eve gelip hallettiler içeride parça unutulmuş sorumsuz teknisyenler kontrolsüz iş yapıyorlar ürünüm üstün körü bir tamirat yapılıp bu şekilde bırakıldı daha önce açtığım şikayetim devam etmesine rağmen herhangi bir geri dönüş yapılmadı

16 Aralık 2024 09:12 (Şikayetten 1 gün sonra)
18 Aralık 2024 11:45

Herhangi bir dönüş tekrar yapılmadı çözüme kavuşulmadı sorunum ve problemlerim devam ediyor

26 Aralık 2024 10:09

Hala daha Problemim ve sorunum giderilmiş değildir Aura ürünleri artık kullanmıyorum

13 Aralık 2025 14:50

Bugün tekrar arayıp bakım yapmak için teklif verdiler ve bir önceki seferinde yaşadığım mağduriyeti anlattığımda haberleri olmadıklarını söylediler daha ne kadar mağdur olmaya devam edeceğiz geri dönüş bile yapmayan bu firmaya cevabımız Aura kullanmayın kullandırmayınız

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 12:43
Aura Cleanmax Bakımdan Arızalı Olarak Teslim Edilen İhlas Temizlik Robotu
Burak sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Temizlik Robotu Motor Arızası Şoku

04 Kasım 2024 14:59

26 Ekim 2023 18:52
Burak sonuçtan çok memnun

18 Temmuz 2024 18:46
Halil sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Cleanmax Splus Motor Sorunu

12 Haziran 2024 09:35