Başaran Audi Yapılan Bakım İşlemleri

Tolga
10 Mayıs 2024 23:29

Aracımı 90 bin bakımına her yıl olduğu gibi yetkili servise teslim etme rahatlığını hissederken, bu sefer aracımı eşimle birlikte gönderdim ve yapılacak işler için görüşmek istedim. Balatalar ve aracın ortalama basit bakım ücreti ile arka balata değişimi için 20 bine yakın bir tutar öngörerek aracımın temiz teslim edilmesini özellikle rica ettim. İlgilenen bayan, geçen sene değişen disklerin yine değişmesi gerektiğini söyleyerek beni şaşırttı. Aracımı teslim almaya gittiğimde, 'yıkadık' dedikleri halde kuş pisliğinin üstünde olması, 'arka balataları değiştirin' dememe rağmen değiştirilmemiş olması, ertesi gün aracın teslim edilmesi ve aracımı vermeden öncekinden daha kirli bulmam, koltukların tozlu olması kabul edilemez bir durum. Bu durumu Audi'nin yapmış olması, karşılayan bayanın iletişimi ve bakım memnuniyetimiz son derece olumsuz. 'İndirim yaptık' denmesine rağmen fiyatın 22 bin olması ve aracımızın 6 yaşında olması da ayrı bir hayal kırıklığı yarattı. Her yıl kafam rahat bir şekilde Antalya'daki başarılı servisten ayrılırken, bu kez büyük bir hayal kırıklığıyla ayrılıyorum. Yaşadıklarımı daha detaylı bir şekilde Doğuş Otomotive e-posta olarak ileteceğim.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Onaysız Yapılan Bakımda Fahiş İşçilik Ücretiyle Karşılaştım

Ahmet