29 Aralık 2023 13:04

Audi Q8 aracımı 25.12.2023 tarihinde perde airbag ve emniyet kemer onarımları için E*** Maltepe Audi Yetkili Servisi'ne bıraktım. Araç 3 gün orada kaldıktan sonra yedek parça ve işçilik için 93.832 TL fatura çıktı.
Tutarı ödeyip aracımı teslim aldım. Aracı alırken yetkili servis işçiliğinden şüphe duymadığım için kontrol etme gereği duymadım. Fakat eve gelip kontrol ettiğimde aşağıda fotoğraf ve videoda belirtilen şekilde işçilik hatalarının olduğunu gördüm. Buna işçilik hatası da denmez. Bu insan canına resmen kasttır. Biz aracımızı hayati tehlikeyi engelleyecek bir parça (airbag) onarımı ve değişimi için bıraktık fakat, aracı aldığımız halde zaten airbagin kaza anında açılması imkansız. Sökülen tavan döşemesi, soketler, kablolar, fitiller hiçbirisi yerine takılmadan öylece araç bize teslim edilmiş.
Biz zaten aracın airbaglerinin sorunlu olduğunu bildiğimiz servise bırakmıştık fakat bıraktığımızdan 10 kat daha kötü halde geri teslim aldık. Servisten eve gidene kadar bir kaza yaşasaydık ve o airbagler açılmasaydı arkada oturan çocuklarımızın hesabını kim verecekti?

Yusuf
Yusuf

Merhaba benzer bir sorun bende yaşadım siz herhangi bir çözüm bulabildiniz mi serviste? Bir gelişme var mı?

Deniz

Merhaba Hayır geri dönüş bile yapmadılar

Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Vedat
24 Şubat 2025 12:49
Audi Servis Ücretleri Ve Garanti Sorunu
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
06 Temmuz 2023 09:03