Audi Kusurlu Araç Satışı

29 Ocak 2024 18:00

Borusan Oto Avcılar'dan ikinci el Audi A3 satın aldık. Almaya gittiğimizde aracı ekspere sokmayı bırakın, hareket ettirmek dahi yasaktı. Frenlerde bir boşluk olduğunu söyledik; bize, bakım gerektiğini ve bakım yapıldıktan sonra sorunun düzeleceğini, eğer farklı bir sorun çıkarsa garanti kapsamında yaptırabileceklerini belirttiler. Kendi yaptıkları ekspere ve kurumsal firma olduklarına güvenerek aracı satın aldık. Bakım yaptırdıktan sonra fren arızası devam etti ve direksiyondan ses geldiğini fark ettim. Ekspertiz detayında yazmayan, fren merkezi ve direksiyon airbag soketi için 60 bin TL'lik masraf çıktı. Bizi Avek Oto'ya yönlendiren satış temsilcisi y** Bey, 'ne gerekiyorsa yapacağız' dedi ancak, 'arabaya indirim yaptık, piyasada en ucuzu bu yüzden masrafı karşılayamayız' şeklinde karşılık verdiler. Ayrıca aracın aküsü bitik çıktı ve kendim karşılayarak 6 bin TL'ye değiştirdim. Bunu bile dile getirmedim; ancak, bir kuruş bile karşılamayacaklarını anladım. Yaşananlar karşısında mağdur oldum. 'Mahkemeye verebilirsiniz' diyorlar utanmadan. Ben de elimden geleni yapacağım.

audi-kusurlu-arac-satisi-1.pdf

29 Ocak 2024 23:15

profile profile profile

Hamdi
Hamdi

Öncelikle geçmiş olsun. Çok istediğim halde A5 Sportback modelini bu sitedeki şikayetleri gördükçe almayı erteliyorum. Umarım olumlu dönüş alırsınız

Murat

Hamdi bey biz maalesef bakmadan gittik ve bizi oraya götüren taksici güvenmeyin dedi biz dinlemedik olamaz böyle bir şey diye düşündük ama dışarıdaki satıcılardan bireysel veya galericilerden daha kötü deneyim edindik. Kapısından geçmeyin mağdur olmanızı istemem. Biz de elimizden geleni yapıyoruz inşallah sonuç alacağız alamadığım her gün daha çok yerlere şikayette bulanacağım. Maddi olarak hakkımızı alacağız tabii ki de kanun var ama manevi olarak çok zor durumda bıraktılar bizi.

Koray sonuçtan hiç memnun değil

Koray
22 Mayıs 2024 11:33
Borusan Firmasını İlgisizliği

Ahmet
17 Temmuz 2024 11:40
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Audi A3 Bakım Ve Onarım Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

Seda