Erdinç sonucu yetersiz buldu

Atomy Üyelik İptali Durumu Ve Güvenlik Sorunu

Erdinç
12 Ocak 2024 12:38

Atomy uygulamasını arkadaşım aracılığıyla Playstore'dan yükleyerek, birkaç dakikada üye oldum. Tüm kişisel bilgilerimi verdiğimden dolayı kendimi rahatsız hissettim. Ben bu bilgileri vermek istemiyorum. Üyelik iptali butonuna tıkladığımda; "üyelik iptallerinizi 0 850 290 50 60 veya a*******@atomypark.com e-posta adresinden iletebilirsiniz" şeklinde metin gösterip iptal etmedi. Telefon numarasını aradığımda da; e-posta adresime gönderilen formu imzalayıp gönderiniz" denildi. Halbuki üye olurken ıslak imza vs bir şey istenmedi. Üyelik iptal formunuzu doldurup gönderdim. Umarım altından bir çapanoğlu çıkmaz, istenmeyen bir durumla karşılaşıp mağdur olmam. Üyeliğimin ivedilikle iptal edilmesini talep ediyorum.

29 Şubat 2024 09:15 (Şikayetten 1 ay sonra)

Ramazan

Keşke bir araştırsaydınız. Firma dünya da tanınan bir firma. Büyük bir fırsatı geri tepmişsiniz

Nursel

Erdinç bey atomy üyelik kaydınızı iptal etmekle büyük Bir fırsatı geri çevirmiş yanlış yapmışsınız, atomy Uluslararası en güvenilir şirketlerden biri olup Online alışveriş platformu üzerinden mutlak kalite mutlak fiyat güvencesi ile doğrudan satış ve e-ticaret siteleri içinde en hızlı büyüyen ve en çok kazandıran firma. Siz yeniden üye olun ve endişe etmeyin. Sponsorunuz olmak isterim.🙏

Leyla

Merhaba, bu konu hakkındaki şikayetiniz giderildi mi, yoksa yardımcı olabiliriz.

Erdinç

Üyeliğim iptal edildi ondan yana bir sıkıntım kalmadı. Umarım güvenlik endişelerim de boşa çıkar.

Meral sonuçtan hiç memnun değil

Üyeliğim Sonlandırılamıyor, Faturalar Bilgim Dışında Kesiliyor

Meral
12 Haziran 21:04
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Kişisel Verilerimin İzinsiz Kullanılması Ve Güvenlik Endişesi

20 Eylül 21:55
Emin sonuçtan hiç memnun değil

Emin
04 Ağustos 2023 19:32