Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Atölye Gözlük / Hilltown Şube

04 Ağustos 2023 14:41

Atölye gözlük firmasının İzmir Alsancak SB aldığım gözlük çerçevesi 1 ay sonra kırıldı Hilltown 'daki sub gittiğimde yapılamayacak bir nokta olduğunu söyledi çözüm olarak 2.500 TL yeni bir çerçeve satmaya çalıştılar. Ne garantiye gönderelim dendi ne de başka bir şey birkaç hafta sonra tekrar direttiğimde garanti bunu yapmaz dediler güç bela yolladılar garantiye. 1 ay süren zaman diliminden sonra " yapılmadı gelin alın gözlüğü" dediler. Bir daha asla sizi tercih etmeyeceğim. Çözüm üretmek yerine alnımda saf yazıyormuş gibi tekrar gözlük satmaya çalıştınız. Amacınız satma olursa bir yere varamazsınız çözüm odaklıda olun ki bir daha sizi tercih edeyim. Unutmayın ki yıllarca gözlük kullanıyor bu demek oluyor ki her yıl gözlük alacağım.

Mert
Mert

Keşke sizinle kurmaya çalıştığımız iletişimi doğru anlayabilseydiniz. Kitap okurken gözlüğünüzle beraber yattığınız için firmamızı veya gözlüğünüzün distribütörünü suçlamanız da çok üzüntü verici. İşinizi çözmek için hızlı aksiyom alarak sizi bekletmemek istedik ama siz de kendiniz direttiniz. Garanti sonrasında resmi evrakla garanti dışı olduğunu bildirdik, bundan da memnun olmadınız. Tamir edilebilecek bir durum olsaydı onu da seve seve gerçekleştirirdik ama iletişim şekliniz de çok garipti. İnsanları beni algıladığınız şekilde algılamaya devam ederseniz bu hayatta hiçbir zaman mutlu olamayabilirsiniz. Benden size naçizane bir tavsiye.

Mühendis Optik Tavşanlı Pişmanlık

07 Şubat 2025 12:52
Feride sonuçtan hiç memnun değil

Extra Optik Kalitesiz Gözlük Çerçevesi Ve Garanti Sorunu!

19 Aralık 2024 15:08