Elif sonuçtan hiç memnun değil

Atlas Yatırım Platformunda Yaşanan Hayal Kırıklığı

26 Aralık 2024 23:04

Atlas Yatırım aynı şekilde bana da önce 100 dolar yatırın bir deneyin dedi. Sonra bu miktarla bir şey yapamazsınız deyip 17.000 küsur paramı alıkoydu. Ben fark edince hemen çekim emri verdim. B** denen arkadaş bir de beni azarlıyor, işlem emrini iptal ettiğim için. Savcılığa gittim, şikayetçi oldum. Kimse şikayetçi olmuyor mu? İnsanların umutlarını, cebindeki son parasını belki de alıyorlar. CİMER'e de yazdım. Zaten o şekilde çok başvuru olunca kamu davasına dönüşüyor. Sahte dekont attı. Bana hepsinin ekran görüntüsünü yarın dosya şeklinde savcıya vereceğim. Bu bir haksızlık muhtemelen Kıbrıs vs. Ve tahmin ettiğimizden de büyük bence, beni rahatsız ediyor. Bir de avukatlarımızla muhatap olun diyorlar. Allah'tan kardeşim emniyetçi, savcıya ulaşmam zor olmadı. Kuzenim avukat. Çok üzüldüm, bugün kızımın okul parasıydı. Bir de alaycı dalga geçer biçimde, 'o para mı yatırılır? ' diyorlar. Çoğu kişi geçinmeye çalışıyoruz. Allah'tan kardeşime anlatınca hemen arayıp bilgi alalım dedi. Şikayetçi oldum. Zaten yazışmalar her şey var.

26 Aralık 2024 23:26

Atlas yatırım şikayetin devamı savcılığa şikayet ettik bana bir de vergi çıkardı 17000 paramı göndermediği gibi üstüne param yok deyince borç alın eksiden çekin diyor yön dedim hiç mi çevreniz yok diye bir de akıl verdiler yok borç alacak kimsem diyorum o zaman paranızı alamazsınız diyor alamayacağımı biliyorum zaten ama bütün hukuksal haklarımı kullanacağım.

Yorumlar (13)

Şikayeti Çözüldü

Atlas yatırım eşittir kandırıkçı firma iyi ki yatirmamissin banada aynısınınin bir benzerini söylediler sahte belge gönderiyorlar elimde belgeleri sabittir ben mahkemeye verdim sizde verin inandırıcı değiller gerçek olan yatırım danışmanları utanır bunlar boş laf uzmanıdırlar

Şikayeti Çözüldü

Atlas yatırım adlı aracı kurumspk na üye değil sahte belge ile SPK üyesiyiz diyorlar tamamen bir tezgah çok organize çalışıyorlar

Vania
Vania

Elif hanım dava süreciniz ne durumda paranızı geri alabildiniz mi? Aynı sorunu yaşıyoruz bilgilendirme yaparsanız sevinirim

Instagramgcetin902 [email protected] bana buradan ulaşabilirsiniz

Gülten

Benimde 210 bin tl gitti savcılığa şikayet ettim ne Yapulcaksa birlikte hareket edelim

Instagram adresim gcetin902 gülten çetin ulaşabilirsiniz

Elif

Takip ediyor musunuz avukatınız var mı yoksa zaten kesin CİMER e yazın onlar avukatta tahsis edilmiş diyor çünkü benim avukatım var size bilgi vermem için bana mail vs bir şey atarsanız haberleşiriz

Elif

CİMER'e de başvurun derim kamu davasına dönüşsün

Gülten

Elif hanım bende mağdurum savcılığa gittim şikayetçi oldum 210 bin Türk lirası yatırdım ne yapılması gerekitırsa birlikte hareket edelim

Denizlide yaşıyorum

Denizli

Si hangi şehirdesiniz

Semih
Semih

Merhaba geçmiş olsun kardeşim maalesef benzer duruma bende düştüm. Kazanç 2000 USD cıkınca 1000 USD çekeyim dedim talep gönderdim beni aradılar %40 vergi var dediler peşin ödenirse 10 dakika paranız gelir dediler. Bende güvenemediğim için yatırmadım. Geri dönüş oluyor mu bilmiyorum.

12 Ocak 2024 00:33
Atlas Yatırım 6.500 USD Para Yatırmış Oldum
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 00:02
Özgül sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 20:05