12 Ocak 2024 00:33

Atlas yatırım forex piyasasında işlem yapıyoruz. Çok yüksek karlar elde ediyoruz diyerek 2 yıl boyunca yazıştılar ve aradılar. Arayan kişi Kıbrıs şivesiyle konuşan zu*** adında bir bayan, işlemleri de yapacak olan kişi ise a**** adında bir şahıs.
Sonunda 1000 USD karşılığında 26.000 TL yatırdım. Bana bir şirket unvanı verdiler. Parayı şu şirket ve hesaba gönderdim: envoy reklam danışmanlık organizasyon sanayi ve ticaret limited şirketi. Sonrasında bir hesap açtılar, 'buradan takip edin' dediler. Hesap 5-6 günde 2.500 USD kar yaptığını gösteren ekran görüntüsü attılar, daha çok gönderin, katlayalım, daha çok işlem yapalım dediler. Tekrar para yatırdım. Ancak zararda olan işlemlerin eksiye düşmesi nedeniyle 'hemen para yatırmanız lazım, hesap sıfırlanacak, alttan desteklemeliyiz' gibi her türlü mobbing ve psikolojik baskıyla sürekli para talep ettiler. Ben de yatırdığım paralar hiç olmazsa kaybolmasın diye para yatırdım ve toplamda 6.500 USD para yatırmış oldum. En son Regal global yazılım danışmanlık ticaret ltd. Şti. Hesabına para yatırmamı istediler, üstelik istedikleri her hesap farklıydı.
En son yukarıda bahsettiğim resimdeki ekran görüntüsünü bizimle paylaşarak, 'hesabınızdaki parayı çekmek istiyorsanız sigorta bedelini yatırarak bu parayı alabilirsiniz' diyerek 5.000 USD daha istediler. Ben tüm yazışmaları, konuşmaları, WhatsApp üzerinden yazılan tüm mesajları, baskıları ve mobbingi kayıt altına alarak yasal hukuki sürece başlatıyorum.
Her yere, CİMER'e yazacağım, herkes duysun.

Yorumlar (6)

Ali
Ali

Bana da aynı şekilde oldu. Sürekli arıyorlar. Malum ekonomik sıkıntıdan dolayı insan inanıyor. Uygulama indirdim parayı yatırdım, ertesi gün çekim talebi gönderdim arayan kişiye de yazdım, hesap açıldıktan 10gün sonra çekim yapabileceğimi söyledi. 19 gün geçti ama hesabıma para hala gelmedi. CİMER e yazalım lütfen...

Simbike
Simbike

Maalesef keşke buradaki yorumlara denk gelseydiniz bizim kaybımız daha çok onlarda en sevdiklerini kaybetsin

Ahmet
Ahmet

Efendim merhabalar, kaybınız için çok üzüldüm sizlere hangi mecra ile ulaştılar?

Kıbrıslı şivesi olan Zuhal hanında kadın beni sürekli arayarak ve ısrar edince yeter artık dedim yatırdım.

Bana 535 bu konuda beraber 013 hareket etmek 23 isteyen 59 ulaşabilir.

Özge
Özge

Merhaba, benim kaybım 60.000 USD civarında ve daha çok maalesef. Siz hukuksal süreci başlattınız mı? CİMER den dönüş yapıldı mı? Nedir son durumunuz?

22 Temmuz 2024 12:43

Atlas Yatırım İle İletişim Kesildi Paramı Alamıyorum