Atlas Tıp Merkezi Epilasyon Hizmetinden Mağdur Oldum

26 Ekim 2023 20:36

Çanakkale Atlas Tıp Merkezi Epilasyon merkezinde 6 Sean alarak yaz ayına girildiği için ara verildi. Ve Ekim ayında gittiğimde tüylerimin incelediğini söyleyerek yapamayız dediler. Nedeni sorduğumda bir açıklama dahi yapılamadı. En başında söylenen 8 seansta yüzde doksan biter denilmesi ve şu anda yarı yolda bırakılmam. Diğer güzellik merkezlerine gittim ve onlarda tüylerimin incelediğini söyleyerek yapamayız dediler. Beni resmen mağdur ederek hem zamanımdan hem paramdan ettiler. Bir hastane tıp merkezinede güvenemeyeceksek biz nereye güvenip yola çıkacağız acaba? Benim merak ettiğim hiç ara vermeden devam edilseydi ne olacaktı? Aaa tüyler incelmeye başladı. Yarıda bırakabiliriz mi diyeceklerdi. En başında insanlara güven vermeyecekler o zaman. Resmen mağdur edildim. Ama bu yaşadığımı etrafımda olan kişilere anlatıyorum ki aynı hataya düşmesinler. Bizzat Şikayetçiyim. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Atlas Tıp Merkezi Atlas Tıp Epilasyon

17 Haziran 2023 17:36
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Lifemed Tıp Merkezi Bana Sormadan İstemediğim Bir İşlem Olan Alexandrite Lazer Uygulandı

17 Ağustos 2024 21:37
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Mihrimah Sultan Tıp Merkezi Lazer Epilasyon Mağduriyeti

23 Aralık 2023 02:23
Öykü sonuçtan hiç memnun değil

Çanakkale Atlas Tıp Merkezi Zorla Taahhüt İmzalatma Ve Mağdur Etme

24 Temmuz 2023 16:49