Melike sonuçtan hiç memnun değil

Lifemed Tıp Merkezi Bana Sormadan İstemediğim Bir İşlem Olan Alexandrite Lazer Uygulandı

17 Ağustos 2024 21:37

Özellikle buz lazer epilasyon olup olmadığını teyit edip Çiftehavuzlar Lifemed Hastanesi'nden randevu aldım. Seansı uygulayan kişinin hiçbir şeyden haberi yok. Genital bölge seansı 2 dakika sürdü sürmedi. Eşimle gitmiştim. Eşim bile şaşırdı, 2 dakika içinde çıktın, o sürede üstünü bile çıkaramazsın diye. Neyse, ben çıktıktan sonra kontrol seansı yazalım mı dedi? O seansta atış yapılıyor mu diye sordum. Çünkü boşuna gitmemin hiçbir anlamı olmayacaktı. Alexandrite ise yapılır, buz lazerse yapılmaz dedi. Daha önce buz lazer yaptırmadığım için ayrımı bilmiyordum. Uygulayan kişiye sordum ve alexandrite yapıldı dedi. Ben buz lazer istiyordum neden alexandrite yapıldı dedim. Çünkü tüyleriniz vardı dedi. Bana sormadan işlem yapılmış oldu. Madem buz lazer uygulanamayacaktı, bana bildirmeleri gerekmez miydi? Ya da ben bunu bilseydim başka bir yere gitmez miydim? Uzmanımız karar veriyor vs. dendi. Hadi tamam, uygulayamayacaksın o zaman neden söylenmiyor? Buz lazer için nasıl olması gerekiyor diye sordum. Kendileri tüy kısaltma yapmıyormuş. O da okey, o zaman kimsenin hiçbir yerinde minicik de olsa tüy kalmaması zaten mümkün değil. Ben bunları sordukça yapalım isterseniz dedi. E hani yapamıyordunuz? Zaten size indirimli fiyattan verilmiş bir seans daha kontrolde vermiş olduk dedi. Bana kimse indirimli fiyattan falan vermedi. Aradım fiyat sordum, söylenen fiyatın üzerinden de bir kuruş pazarlık yapmadım. Algı manipülasyonu yapılıyor bir de. Zaten kontrol seansı olan bir işlemde bana ikinci seansı vermişler gibi lütufmuş gibi sunuluyor. Müşteri hizmetlerine şikayette bulundum. İşlemi yapan kişiye aratıyorlar. Zaten bir faydası olsaydı, ben işlemden çıkıp konuştuğumda o kişiyle çözerdim değil mi? Nereden baksan tutarsız. Bana sormadan bir işleme alınıyorum. Bir de üstüne para ödüyorum. Bir de doğru düzgün bir açıklama yok. Ne yapayım yani ben şimdi? Doğru düzgün bir yer olsun diye hastaneden almışım randevuyu.

22 Ağustos 2024 12:09 (Şikayetten 4 gün sonra)

Nefise sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 15:41

20 Temmuz 2023 16:22

Atlas Tıp Merkezi Epilasyon Hizmetinden Mağdur Oldum

26 Ekim 2023 20:36
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Mihrimah Sultan Tıp Merkezi Lazer Epilasyon Mağduriyeti

23 Aralık 2023 02:23