Atasun Optik'te Fatura Ve Kayıt Sorunları

30 Aralık 2024 12:39

Atasun Optik'ten geçmişte 2 adet mavi ışık korumalı gözlük aldım. İlkinin markası I Block (Kentpark AVM olabilir), ikincisinin (Gordion AVM'den alındı) markasını tam hatırlayamamakla birlikte sistemde Inesta olarak çıkıyor. Bu gözlüklerin birinin kordonu kırıldı, diğerinin ise sağ çerçevesi kırıldı ve camı düştü. Atasun Optik'e yaptırmaya götürdüğümüzde sistemde kayıt bulamadıklarını ilettiler. İlk gözlüğümün kaydını ben de bulamıyorum. Sistemlerinde bu nasıl oluyor anlamadım. Yaklaşık 3 yıl olmuştur alalı, buradan yola çıkarak hadi buna tamam diyelim. Yine de faturama ulaşabilmem gerekiyor yasa gereği ama hadi neyse diyelim. İkinci mavi koruma gözlüğümü 22 Mayıs 2023'te almışım. Ona ise bahaneleri şu: faturadaki gözlük kodu ile kırılan gözlüğün kodu tutmuyormuş. Şimdi siz farklı kod ile fatura kestiyseniz ben ne yapabilirim? Diğerinin kaydını bile bulamıyorsunuz? Bu alışverişlerimden bağımsız olarak web sitelerinden 2 de güneş gözlüğü aldım. Güneş gözlüklerinin faturalarını tarafıma ulaştırmaları için bir yalvarmadığım kaldı. Üstelik 7 günlük yasal fatura kesme süresini geçkin bir tarihe sahipti fatura diye hatırlıyorum. Yani ben talep edene kadar faturam kesilmemiş miydi? Yanlış kodlarla fatura keserek stoğunuzu falan temize çekmek için mi faturam hatalı? Hepsinin cevabını Atasun Optik'ten talep ediyorum. Yanlışım varsa düzeltilsin, belgelensin. Tüm alışverişlerime ait tüm faturalarımı da istiyorum. Kübra Esra Ç**** olarak kendi sistemlerinde kaydım mevcut. İletişim bilgilerim de var.

30 Aralık 2024 12:50 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

30 Aralık 2024 15:30

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

26 Temmuz 2023 17:11
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 12:45
Atasun Rayban Gözlük Geçersiz Garanti Belgesi
Turan sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 14:21
Sena sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 13:05
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 11:31