Atabay İlaç Firması Sigara Bırakma İlacı Qsmok 150 Mg

İki hafta önce Qsmok 150 mg uzatılmış salımlı tipler aldım kullanımdan on gün sonra bütün vücudum kabardı gözlerim şişti ellerim şişti kaşıntıdan duramıyorum acile gittim iki tane iğne oldum şişlikler biraz indi ama kaşıntı devam ediyor. Kaşıntı ilacı aldım bakalım ne olacak daha önce c** kullandım üç yıl bıraktım bu ilaç sorun yaşamadım.

13 Kasım 2023 10:07 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sevgili Enver Ö., Ben Fulya Sever Kalite Güvence departmanından Fulya Sever . Öncelikle, bizimle Şikayet var sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Qsmok adlı ürünümüzle ile ilgili sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım.İlac Prospestusunde ''aşırlı duyarlılık yan etkı bildirim kısmında kabarıklık ,alerji vs siddeli reaksıyonlar olabilir ''Bununla beraber şikayetiniz yan etkı bildirim bolumumuze ılettik. Yorum ve önerileriniz, Atabay İlaç Firması ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz. Fulya.

Enver
14 Kasım 2023 10:45

Alerjim hala devam ediyor 4gündür iğne ilaç kullanmama rağmen geçmiyor

Yorumlar(8)

14 Ekim 2024 23:20

Selamlar 2 defa bu ilaçla bıraktım. Champix e göre hiç ya. Etkisini görmedim.

29 Mart 2024 07:54

Qsmak 150mg lik ilaçtan banada sigara bırakmak için Dr. Verdi 10gun kullandım ve attım. Çünkü öksürükten kurtulamadım, boğazımda şişlik oldu yutkunamiyorum. Halada öyleyim

5 Mart 2024 12:41

Teşekkürler Anil Bey benimde bir uzman desteğine ihtiyacım olacak gibi

8 Şubat 2024 22:48

Enver bey merhaba bende yaklaşık 10 gündür Qsmok kullanıyorum bugün kollarımda çok küçük kabarma başladı kaşınıyor internete girip baktığımda sizi gördüm yarından sonra içmeyi düşünmüyorum siz fark ettikten sonra mı çoğaldı

Atabay İlaç Firması Sigara Bırakma İlacının Yan Etkileriyle Mücadele

Qsmok marka sigara bırakma ilacını kullanmaktaydım. 17.02.2024 tarihinde ilacı günde iki kez almak gerektiği belirtildi....