Assos Barbarossa Otel Mağduriyetim

07 Ağustos 2024 08:56

Assos barbarossa Hotel. 5-9 Ağustos tarihleri arasında bu otelde konaklama rezervasyonu yaptırdık. Öncelikle otelle ilgili o kadar fazla olumlu yorum vardı ki gerçekten onlara güvendik diyebilirim. Ancak dün giriş yaptığımız otelde şu ana kadar hiçbir şeyden memnun değiliz. Öncelikle yemeklerle alakalı bahsetmek istiyorum çocuklara akşam yemeğinde doğru düzgün bir seçenek yok çocuk dostu otel olmasına rağmen yemekler çoğunlukla meze, balık, alkol vb. Mantı sipariş verdik pişmemiş buzgibi sert bir mantı geldi. Köri soslu tavuk söyledim acıydı! Her şeyi geçtim fiyatlar aşırı pahalı ve hak eden bir hizmet yok maalesef. Sabah kahvaltısına gelirsem ürünler çok geç yenileniyor 2-3 kere kalkıp yenisi koyulmuş mu diye kontrol ettim. Çocuğuma fastfood tarzı yiyecekler vermiyorum kızartma yağı kötülüğü nedeniyle kızartmış ürünlerden uzak tutuyorum. Onun için sabah 2 adet minik poğaça alarak ara öğün saatinde vermek istedim ancak bir çalışan masaya gelerek oldukça sesi herkesin duyacağı şekilde dışarıya ürün çıkarılması yasak diye uyarıda bulundu herkes tabak tabak ürün çıkarıp poşetlere meyveleri doldururken benim 2 adet minik poğaça alıyor olmam gözüne batacak olacak ki sadece biz uyarıldık. Şovunu bizim üzerimizde yaptıktan sonra sessizce yanımıza gelerek gizlice çantanıza koyabilirsiniz gibi bir saçma harekette bulundu yaptığı yanlışa daha büyük bir yanlış daha eklemiş oldu ben neden gizlice çantama koyayım veya saklayarak bir şeyi yapmak daha mı doğruydu? Ben buraya hizmet almaya geldim az paralar vermiyoruz gerçekten ilk günden yaşamış olduğumuz bu kötü durum yüzünden aşırı pişman oldum paramı boş yere buraya verdiğim için. Temizlik konusuna gelecek olursak odaya giriş yaptığımızda yani temizlenmiş odada yerlerde leblebi ve saç vardı bu da demek oluyor ki temizlik konusunda da başarılı değiller.
En büyük sorun yaşadığımız diğer bir konu havlular giriş kısmından alınıyor yani havuza bayağı bir yürüme yolu mevcut her şeyi geçtim bu sabah denize giderken 30 dakika ya yakın temiz havlu bekledik. Özetle şu ana kadar memnun kaldığımız hiçbir şey olmadı.

14 Temmuz 2023 00:10

20 Haziran 2024 12:14
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Innvista Hotel Belek İnnvista Hotels Belek Pişmanlığı

03 Temmuz 2024 03:55

Poseidon Hotel Marmaris Otel 16 Yaş Üzeri Diye Yalan Söylüyor!

26 Temmuz 2023 20:32

Caretta Beach Hotel Beklentilerin Altında Kalan Otel Deneyimi