Assistt Kaydımı Tamamlamadı

Hasan
31 Temmuz 2024 03:09

Assistt tarafından cuma günü (26 Temmuz 2024) iş başvurunuzun olumlu sonuçlandığı bilgisiyle arandım. Herhangi bir online mülakat olmadan hemen işe başlayacağımı ancak 3 günlük bir eğitime alınacağımı söylediler. Telefondaki hanımefendi benimle konuşurken kağıttan bakarak okuyor gibiydi. P***finansal işlemler uygulamasını indirip söyleyeceği telefon numarasıyla (kendi numaralarıymış) giriş yapmamı söyledi. Çünkü aramaları kendi numaraları üzerinden yapıyormuşuz. Uygulamaya girdikten sonra hesap onayı yapmam istendi. Ancak problem burada başlıyor, başka ad soyad ve telefon numarası ile girdiğim uygulamaya kendi t. C. Kimliğim ve doğum tarihimle onay yapmam istendi. Ben de bir bildikleri var diyerek çok kez denedim ancak uygulama "bu bilgiler uyuşmuyor" gibi bir uyarı vermeye devam etti. Telefondaki hanımefendiye, "uygulamaya hangi isimle giriş yapıldıysa onunla hesap onayı yapılması gerekiyor. Buradaki isim başka, telefon başka ve bu sebeple benim t. C.'mi ve doğum tarihimi kabul etmez" demeye ve durumu izah etmeye çalıştım. Hanımefendi ise bilgilerimi yanlış girdiğimi, prosedürün böyle olduğunu söyledi. Daha sonra bir başkasını yönlendirmesini veya başka bir şekilde çözüm bulmalarını talep ettiğimde "kaydınızı iptal mi ediyorum o zaman" diyerek kesip atmaya çalıştı. Israrla tekrar aranmayı talep ettim ve aynı gün akşam 18:00'de aranacağımı söyleyerek kapattık. Elbette hiç aranmadım. 2 gün hafta sonu geçtikten sonra pazartesi günü (dün) aradığım müşteri hizmetlerine ulaşabildim ve burada hakkımda bilgi olmadığı için ancak mail atabileceğimi söylediler. "ilgili birime işe kabul edilmiş olan beni arayıp kaydımı tamamlamalarını iletemiyor musunuz? " hayır iletemiyoruz, mailden yazmanız lazım diyerek kapattılar. Kurumun 2 mailine de yazdım. Beni arayan telefona da yazdım. Kurumun internet sitesi içerisindeki iletişim bölümünden de yazdım. Dönmediler. Yani anlayacağınız hiçbir şey anlamadım. 4 ay önce başvurduğum ve işe kabul edildiğim bilgisi aldığım kurum kaydımı yapamadığı için işten men etmişe benziyor. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum ve konuyla ilgili hukuki süreç başlatmakta deneyimsiz olmadığımı ifade etmek istiyorum. (ve elbette gelişmeleri buradan sizlerle hukuka uygun bir şekilde paylaşacağım.)

Assistt Yanıltıcı İş Başvurusu Ve Kişisel Bilgi Güvenliği Endişesi

Rümeysa
12 Ekim 2024 22:54

Hatice
30 Eylül 2024 16:59
Tugba sonuçtan hiç memnun değil

Assistt Şirket Güvenliği Adı Altında Şüpheli İş Teklifi

Tugba