Assistpest İlaçlama Garanti Ve Belge Yalanı!

Melisa
12 Nisan 2024 14:011.512

8 Nisan sabahı bir sorun sebebiyle ilgili şirketle iletişime geçtik. Sağlık Bakanlığı onaylı bir belgenin verileceği ve işlemin garantili olduğu belirtildi. Bu bilgiye dayanarak hizmeti talep ettim. Genç bir çalışan geldi, ancak kişisel koruyucu ekipman kullanmadan işlem yaptı. Kısa bir inceleme sonrasında üç adet tuzak yerleştirdi ve sıvı ilaçlama yaparak ayrıldı. İşlem süresi yaklaşık on dakika sürdü ve herhangi bir belge verilmedi.

Perşembe günü eve döndüğümüzde, hala canlı bir kemirgenle karşılaştık ve kendi önlemlerimizle durumu çözmek zorunda kaldık. Mevcut durum hakkında net bir bilgiye sahip değiliz. Sağlık Bakanlığı'nın garantisi ve belgesi konusunda verilen sözler yerine getirilmedi. Sorunun çözümü için geçen süre boyunca belgenin gönderileceği söylendi ancak hala elime ulaşmadı.

Evimizde yaşamaya devam edemiyoruz ve ilaçlamanın etkisini göremedik. Hizmet için 1100 TL ödeme yapıldı. Bayram döneminde yaşanan bu durum bizi mağdur etti. Evimize hala giremiyoruz ve olası diğer sorunlar hakkında bilgi sahibi değiliz. Ayrıca, belgenin gönderilmemesi ve ikinci bir uygulama için 800 TL talep edilmesi kabul edilemez. Hizmetten memnun kalmadım ve güvenilirliğine dair şüphelerim var.