Asm Temizlik İzmir Ev Temizliği Yapılmamış

Beyzanur
7 Ekim 2023 20:00472

02.10.2023 tarihinde Atatürk mahallesinde evimize temizliğe gelindi 2 gün boyunca temizlik yapıldı. Biz şehir dışında olduğumuz için gelip yanlarında duramadık, görünen yerlere dahi bez bile sürülmemiş. Yarın taşınacağız, eve bir gün içinde iki katı da kendimiz temizlemek durumunda kaldık. 4 bin TL de para ödedik, sorumsuz bir firma.

17 Ekim 2023 21:59

Biz 4.000 TL temizlik yapmadık

17 Ekim 2023 21:59

02.10.3023 tarihinde Atatürk mahallesinde ev temizliği yapmadık sanırım firmayı karıştırdınız hangi firmayla çalıştığı biliyor musunuz unutkanlık varsizde

Öncü Temizlik (İzmir) Şikayeti

Muhammet
12 Ocak 2024 12:011.341

Öncü Temizlik firması ile 3 bin TL'ye günler öncesinden temizlik için anlaştık. Temizlik yapılacak gün sabah 8 'de 2+1 b...

1 Destek

Temizlik Evi (temizlikevi.com.tr) Ücreti Ödenen Temizlik Şirketinin Evi Temizlemeden Gitmesi

Halit
6 Nisan 2024 00:4999

04/04/2024 tarihinde eşim ailesinin taşınacağı evin temizlenmesi için temizlikevi.com.tr adında bir şirketle 2 bin TL'ye...

1 Destek