18 Aralık 2023 16:23

A**** Hanım merhaba, bugün Kepez şubenizde lazer epilasyon ve kalıcı oje çıkarma işlemim vardı. Ancak çıkarken üzücü bir olay yaşadım. Kalıcı oje yapıldıktan sonra işlemi merkezinizde yaptırdığım için çıkarma ücreti alınmayacağı söylenmişti, hatta o gün siz de oradaydınız. Bugün çıkarma işlemim oldu ve 10 dakika bile sürmedi. Benden 150 TL ücret istendi; jel güçlendirmeliymiş. Tırnaklarıma güçlendirme yapılmadı. Güçlendirme yapılsaydı fiyatı da farklı olurdu; bunun bana bilgisi de verilmemişti. 350 TL'ye kalıcı oje yaptırdım. Ücret alındığına göre özenli de olsaydı yine bir şey demezdim ama ne bir krem ne bir yağ sürüldü; üstten törpüleyip bitirdiler. Sizin ilgi ve alakanızı seviyorum ancak resepsiyon çalışanınızın üslubu ve eksik bilgilendirme yapması hoş değil. Sizi aramasını istemiştim ama ben yine de kendim yazıp bilgilendirmek istedim. Takdiri size bırakıyorum.

05 Ekim 2023 16:04

Kalıcı Oje Sonrası İlgisizlik Ve Yetersiz Bilgilendirme

09 Temmuz 2025 12:29

Hizmette Tutarsızlık Ve İlgisiz Personel Nedeniyle Memnuniyetsizlik

04 Temmuz 2025 21:56
Hizmette Tutarsızlık Ve İlgisiz Personel Nedeniyle Memnuniyetsizlik

Melike Adıgüzel Güzellik Salonu Manikür Hizmeti Ve Kalıcı Oje Uygulamasında Yaşanan Sorunlar

14 Temmuz 2024 04:12