Ümraniye Arzumca Butik'te Bayram Elbisesi Hayal Kırıklığı

19 Haziran 2024 18:48

Ümraniye Arzumca Butik'ten bayram için elbise aldım. Fakat denediğimde aile üyelerim beğenmedi. Araya hafta sonu ve bayram girdi derken, bayramın 4. Günü iade için gittim. İade yapmadıklarını, ancak değişim kartı vereceklerini söylediler. İstemedim, 1300₺ verdim, değiştirecek olsam değiştiririm. Fakat karşımızda bir muhatap yok. Sizi asla duymayan, dinlemeyen, kurduğu cümlelerle eğitim seviyesini açıkça ortaya koyan, hayatında başka hiçbir vasfa sahip olmadığı için banko önüne geçince meziyet sahibi olduğunu düşünen bu arkadaşımız, "Bizde iade yok zaten, biz alırken diyoruz size, iade günü dolmuş zaten" diye konuşması yetmezmiş gibi, "iş günü" ne demek ondan da bir haber. Sanırım iş yerine gidip avaz avaz bağıran müşterilere alışmış olmalılar ki, biz o seviyeye inemedik. Bir müşteri ve aynı zamanda satıcı olarak tüm haklarımı biliyorum. Kendi uydurduğunuz satış politikalarınız ne yazık ki inandırdığınız müşterilerinize geçer.

Nurdan
Nurdan
19 Haziran 2024 19:09

Anlattığım halde ben biliyorum diye fişe bakmıyor bile. Ayın 10 unda alınmış fiş, bugün ayın 19 u. 14 günü bile geçmiş zaten diyor şu kadarını bile hesaplayamıyor mu. Kaldı ki iş günü olarak hesaplandığında da daha 4 gün olmuş sayılıyor. Bizi uğraştırdığınız şu insanlara bakın yazık.

Eda sonuçtan hiç memnun değil

Buğu Moda Kumluca Müşteri Memnuniyeti Sıfır, Gereksiz Pahalı Üstelik

08 Nisan 2024 23:07
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Diba Giyim Ümraniye Saygısızlığı

17 Temmuz 2024 02:15