Handan sonuçtan hiç memnun değil

Arzu Halı Yıkama (İzmir) Karabağlar Halı Koltuk Yıkama Hizmetiyle İlgili Müşteri Yorumu

21 Haziran 2024 16:23

Karabağlar Arzu Halı Koltuk Yıkama'dan 3 ay önce hizmet aldım. İşe hazırlık safhasında benim duymadığımı düşünerek döner fırça makinesinin bozuk olduğu konusunda konuşma yapıp hemen makineyi kutusuna kaldırdılar. Ben 3 senedir felç hastasıyım ve yalnız yaşıyorum. 2 sene yatağa bağımlıydım ve salon açık mutfak olduğu için salonda yaşamayı tercih ettim. Tam 2 sene sonra koltuk yıkatma fırsatını yakaladım ve sohbet arasında kendilerine bunu söyledim. Benim muhtaçlığımdan faydalanarak sadece bezle üstünden geçme ve vakumlamayla işi bitirdiler. En önemli işlem olan döner fırça asla kullanılmadı. Doğal olarak zaman geçtikçe koltuk kirlenmeye başladı. 3 ay önce yıkanmış olmasını bahane ederek başlarından savdılar. 3 ayda bir koltuk yıkatan var mıdır aramızda?! İnsanları yanıltan firmaların piyasada tutunmasına lütfen izin vermeyin.

Handan
Handan
24 Haziran 2024 16:58

Herkesi mağdur edip bir de üstüne saçma sapan konuşuyorlar. 10 kere problemi anlatmama rağmen hala problem ne diye soruyorlar.

Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2025 22:20
İstanbul Koltuk Yıkama Verdiği Hizmetten Memnun Kalmadım!
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 17:36
Nilay sonucu yetersiz buldu