Arya Tercüme Almanca Tercüme Problemi!

20 Ocak 2024 22:44

Arya Tercüme bürosundan 2 öğrenci için Almanca çeviri için işlem tesis ettirdik. Büro yetkilisi bize tercümede yetkili olduklarını daha öncesinde birçok öğrenciye bu şekilde tercüme işlemi yaptıklarını herhangi bir sorun yaşanmadığını belirttiler. Ayrıca anlaşmalı oldukları notere yönlendirip hiç gerek olmamasına rağmen evrakları noter onayı yaptırmamızı istediler ve yüklü miktarda noter ücreti de ödedik. Tercüme bürosu konsolosluk tarafından yetkili bir tercüme bürosu olarak tanınmıyor olmasına rağmen bunu bizlere söylemediler. Bu tercüme bürosunun evraklarını Almanya'da başvuru yaptığımız Üniversite hiçbir şekilde kabul etmedi. Yeminli Tercüme Derneğine bağlı tercüme ofislerinin evrakları kabul görüyor.
Bu bürodan yaşadığımız sıkıntıyı özellikle belirtmek istedim.

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Turkey Tercüme Firmasında Uzun Dönem Erasmus Vize Danışmanlığı Mağduriyeti

Mars Yurtdışı Eğitim ve Danışmanlık Mağduriyet Ve Oyalama Taktiği

Halil sonuçtan çok memnun

Berliner Para İadesi Uyuşmazlığı

07 Haziran 2023 19:54
"Bahsi geçen şikayetimdeki yanlış anlaşılma, firma yetkililerinin sağ duyulu yaklaşımıyla birlikte tekrar değerlendirilerek başarılı bir şekilde çözüldü. Konuyu tekrar ele aldıktan sonra, kendi tarafımda bir yanlış anlama olduğunu ve konunun netliğe kavuştuğunu belirtmek durumundayım. Şikayetimde ismi geçen departman yetkilisi ve Berliner Akademi'ye özveri ve sağduyuları için teşekkür ederim."