Emin sonuçtan hiç memnun değil

Artuklutobacco (Instagram: DOGAN TBC) Mardin Serbest Mağaza Şikayeti

14 Haziran 2024 11:11

Mardin Artuklu Tobacco mentollü sigara alımı için Instagram'dan sipariş verdim. 2500₺ verdikleri IBAN'a yolladım. Daha sonra bana gelen mesajda yanlış bilgi yazdığımı söyleyerek IBAN'ımı aldılar. Paramı geri yatıracaklarını söylediler. Tabii ki de yatırmadılar. Benden 2500 TL tekrardan istediler ki öbür para IBAN'ıma yatsın diye adına ters işlem dediler. Param gitti, şikayetçiyim. Yetkililere duyurulur. Doğan Tobacco olarak da geçiyor isim olarak. 0534********51 WhatsApp üzerinden bu numara ile görüştüm. F*** B**** diye birine EFT yaptım. 0534*******51 firma sahibi R**** Bey'in şahsi WhatsApp numarasıdır, yazabilirsiniz. Benim ismim de S**** G*****, satışla ilgileniyorum. Bir problemde yazmanız yeterlidir. Kendi şahsi Instagram hesabımı da takip edebilirsiniz @samet_gunduz4734. Bana yazdığı mesajlar: Elden Teslim iş yeri adresimiz Artuklu Bakırcılar Çarşısı 1. Cadde Mardin Serpme Kahvaltı Yanı Doğan Tbc. Mardin / Artuklu. Bu da açık adresleriymiş.

artuklutobacco-instagram-dogan-tbc-mardin-serbest-magaza-sikayeti-1.pdf

Serap
Serap

Aynisini banada yaptılar bende 1250 TL mi aldılar tekrar 1250 TL istediler ters işlem olacakmış. Şikayet yazdım ama faydası olmadı

Serap sonuçtan hiç memnun değil

Artuklutobacco (Instagram: Dogan Tbc) Param Gitti!

20 Mayıs 2024 21:09
Emel sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2024 08:12
Mardinkayatbc0 Paramı İade Etmedi!

06 Ekim 2024 15:02